Logo

Σκηνικά από ταινία πορνό για... Όσκαρ !



 
 

knspch_24-2-2011Η νέα ταινία “The King’s Speech” πραγματεύεται την περίπλοκη σχέση μεταξύ δύο ανδρών, καθώς συνεργάζονται στενά για να ξεπεράσουν τις προκλήσεις της ζωής. 

Μέσα από τη συνεργασία αυτή αναπτύσεται  μία σπάνια εμπιστοσύνη μεταξύ τους, παρά τα διαφορετικά τους υπόβαθρα και την ιστορία τους.

Με άλλα λόγια, δηλαδή, η ταινία περιγράφει την ζωή του Βασιλιά Γεωργίου VI της Αγγλίας, την αυτοσχέδια άνοδό του στο θρόνο και τη σχέση του με τον λογοθεραπευτή του, ο οποίος βοήθησε τον μονάρχη να γίνει αντάξιος του βασιλικού θρόνου.

Το θέμα όμως είναι ότι και άλλη μία ταινία - που αφορά επίσης δύο άντρες -γυρίστηκε στις ίδιες ακριβώς τοποθεσίες ενώ έχουν χρησιμοποιηθεί και ίδια σκηνικά!

Μόνο που σε αυτή την ταινία η… πλοκή είναι λίγο διαφορετική.

Η ιστοσελίδα Movieline.com, επιβεβαίωσε ότι η ταινία “The King’s Speech” - φαβορί των Όσκαρ - γυρίστηκε κατά μεγάλο μέρος στον ίδιο χώρο που γυρίστηκε και η γκέι πορνό ταινία “Snookered”, με διαφορά μόλις έναν χρόνο μεταξύ τους.

Το Movieline.com ήρθε σ’ επαφή με τον σκηνοθέτη της ταινίας πορνό, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι η ταινία του γυρίστηκε στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στο 33 Portland Place - την ίδια ακριβώς τοποθεσία που χρησιμοποίησε και ο σκηνοθέτης Τομ Χούπερ και η εταιρεία παραγωγής ως γραφείο του Δρ. Λάιονελ Λογκ (Τζέφρι Ρας), λογοθεραπευτή του Βασιλιά Γεωργίου VI (Κόλιν Φερθ).

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-2-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις