Logo

Σε ηλικία 72 ετών έκανε 13ο παιδί !



 
 

fthrld_28-2-2011O γηραιότερος πατέρας διδύμων στη Βρετανία έκανε ένα ακόμη παιδί στα 72 του χρόνια και λέει ότι θα ήθελε να κάνει ακόμα περισσότερα παιδιά!

Ο Ρίτσαρντ Ρόντεν είναι πλέον πατέρας 13 παιδιών, καθώς η 26χρονη σύζυγός του, Λίζα, γέννησε την κόρη τους, Μάντισον, τον περασμένο μήνα.

Λιγότερο από δύο χρόνια πριν, ο πρώην οξυγονοκολλητής έγινε ο γηραιότερος άνθρωπος που απέκτησε ποτέ δίδυμα, όταν η νεαρή σύντροφός του γέννησε δύο πανέμορφα κοριτσάκια.

Και τα τρία παιδιά του ζευγαριού συλλήφθηκαν με φυσικό τρόπο, ενώ ο Ρόντεν ισχυρίζεται ότι δεν έχει πάρει ποτέ Viagra.

Το ζευγάρι, που ζει σε ένα σπίτι τριών υπνοδωματίων, επιμένουν ότι είναι αδελφές ψυχές - παρά την τεράστια διαφορά ηλικίας των 46 χρόνων μεταξύ τους.

Ο κ. Ρόντεν έχει επτά κόρες και τρεις γιους από δύο προηγούμενους γάμους - ο μεγαλύτερος γιός του είναι 52 ετών - και λέει ότι θα ήθελαν να κάνουν κι ένα αγοράκι με τη Λίζα.

Ο συνταξιούχος δήλωσε στο περιοδικό “People”: «Σεξουαλικά είμαι όπως ακριβώς ήμουν και στα 20 μου, αλλά συμφωνήσαμε με τη Λίζα ότι έχουμε ήδη αρκετά μικρά παιδιά στο σπίτι. Τα κορίτσια απαιτούν πολύ δουλειά, αλλά είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος. Λατρεύω να ξυπνάω το πρωί και να τις φροντίζω».

Ο κ. Ρόντεν έχει 36 εγγόνια και 9 δισέγγονα, ενώ η σύζυγός του έχει ένα ακόμα κοριτσάκι από προηγούμενη σχέση της.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-2-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις