Logo

Ο Βερβεσός "απειλείται" λόγω... Σισέ ;



 
 

vervesos3_28-02-2011Η κόντρα μεταξύ των “αιωνίων αντιπάλων” Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού καλά κρατεί, ιδιαίτερα με τα όσα συνέβησαν στο πρόσφατο ντέρμπι.

Τα γεγονότα στο γήπεδο “Γ. Καραϊσκάκης” απέκτησαν πλέον και ποινική πτυχή, εξαιτίας της μήνυσης που κατέθεσε σε βάρος του προέδρου της ερυθρόλευκης ΠΑΕ Ευ. Μαρινάκη, ο παίχτης του τριφυλλιού Τζιμπρίλ Σισέ.

Έτσι τα απόνερα της έντασης απειλούν να παρασύρουν ακόμα και τους δικηγόρους που λόγω του επαγγέλματός τους εκπροσωπούν νομικά τη μία ή την άλλη πλευρά, στη δικαστική διαμάχη που προέκυψε.

Ο Δημήτρης Βερβεσός - ο οποίος διεκδικεί την προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας (ΔΣΑ) ως επικεφαλής του συνδυασμού «Αλληλεγγύη Δικηγόρων» - είναι και δικηγόρος του Σισέ.

Sise_28-02-2011Καταθέτοντας λοιπόν τη μήνυση σε βάρος του κ. Μαρινάκη για συκοφαντική δυσφήμιση και απειλή, δεν άντεξε το “πρέσιγκ” των δημοσιογράφων και έκανε δηλώσεις που φαίνεται να…  έχουν θυμώσει κάποιους συναδέλφους του – φιλάθλους του Ολυμπιακού.

Ευτυχώς, που ο κ. Βερβεσός αντιλήφθηκε έγκαιρα το  “φάουλ” στο οποίο υπέπεσε, ενόψει μάλιστα των εκλογών, και το βράδυ της Κυριακής έσπευσε να κάνει διορθωτικές δηλώσεις, αναφέροντας τα εξής:

«Σέβομαι και τιμώ  την ιστορία του Ολυμπιακού, αλλά είμαι επαγγελματίας δικηγόρος. Δεν επιλέγω εγώ τους πελάτες μου αλλά με επιλέγουν εκείνοι και όταν μου δίνουν μία εντολή έχω υποχρέωση να την ακολουθήσω. Έχω εκπροσωπήσει στο παρελθόν τον Ολυμπιακό και στην υπόθεση του Αλμπέρτο Μπιγκόν αλλά και στην υπόθεση του Γιάννη Ιωαννίδη.

Αν δεν ήταν η συγκεκριμένη συγκυρία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο νομίζω  ότι κανείς  δεν θα ασχολείτο με το ποιοι είναι οι νομικοί εκπρόσωποι κάθε πλευράς».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-2-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις