Logo

Λάρισα- Παναθηναϊκός 2-0



 
 

AEL_6-3-2011Σημάδια ζωής μετά από καιρό έδειξε η Λάρισα η οποία επικράτησε με 2-0 ενός αδιάφορου Παναθηναϊκού στη AEL FC Arena και συνεχίζει να ελπίζει στην παραμονή της στη Σούπερ Λίγκα.

Οι Θεσσαλοί καθάρισαν το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, όταν εκμεταλλευόμενοι ένα δεκάλεπτο τρικυμίας στην άμυνα των πρασίνων, πέτυχαν τα δυο γκολ που ήθελαν για να σφραγίσουν το τρίποντο.

Το 1-0 προήλθε από λάθος του Καντέ και όμορφη προσπάθεια του Μετίν στο 21'. Ο Πανκράτ μέσα στην περιοχή με καλή κίνηση και δυνατό αριστερό σουτ νίκησε τον Βύντρα και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Επτά λεπτά αργότερα ήταν σειρά του Βύντρα να γκελάρει και να δώσει την ευκαιρία στο Τσιμπάμπα με πλασέ να στείλει τη μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα.

Οι παίκτες του Ζεσουάλδο Φερέιρα έδειξαν να βγαίνουν για λίγο από τον λήθαργό τους, όταν ο Λέτο με απευθείας εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση στο 32' τράνταξε το δεξί κάθετο δοκάρι στην εστία του Αμπάρη, αλλά και πάλι δεν κατάφεραν να ανεβάσουν ρυθμό και να επιβληθούν των αντιπάλων τους.

Η πίεση του Παναθηναϊκού δεν είχε αποτέλεσμα ούτε στα πρώτα λεπτά της επανάληψης και έτσι όσο περνούσε η ώρα έδειξαν να συμβιβάζονται με την ήττα, την ώρα που στη Λάρισα ξεκινούσαν τα πανηγύρια για τη νίκη.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Νίκος Κωστένογλου): Αμπάρης, Μελίσσης, Βενετίδης, Νταμπίζας, Ταυλαρίδης, Πανκράτ (75' Ταλ), Ιγκλέσιας, Ρομέου, Τσιμπάμπα, Μετίν (88' Κούλιτς), Κουζέν (84' Μπλάζεκ)

Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Τζόρβας, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Σαριέγκι, Καντέ, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Καραγκούνης (77' Κλέιτον), Λέτο, Γκοβού (59 Πετρόπουλος), Νίνης (39' Μαρίνος), Σισέ.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 6-3-2011 από directNEWS.gr πηγή:naftemporiki


Τελευταίες Ειδήσεις