Logo

Αρνήθηκαν να σταματήσουν το τρένο για να μην… καθυστερήσει !



 
 

stptrn_7-3-2011Σιδηροδρομικοί υπάλληλοι στη Γερμανία αρνήθηκαν να σταματήσουν ένα τρένο - εξπρές για να μην καθυστερήσει το δρομολόγιο, όταν μια μητέρα συνειδητοποίησε ότι είχε αφήσει την δύο χρονών κόρη της μέσα στο τρένο.

 

Η Μαρί Λουίζ Κραχ, το 2χρονο κοριτσάκι, αναγκάστηκε να καθίσει ολομόναχη στο τρένο για μία ολόκληρη ώρα, καθώς ένα αυτοκίνητο της αστυνομίας έτρεχε από πίσω του για να το προλάβει.

 

Η μητέρα της μικρής, Ούλρικ Κραχ, 19 ετών, ικέτευε τους υπαλλήλους να σταματήσουν το τρένο με κάποιο τρόπο όταν οι αυτόματες πόρτες του έκλεισαν ξαφνικά την ώρα που εκφόρτωνε τα πράγματά της και το καρότσι της κόρης της.

Η κ. Κραχ, είπε: «Κουβαλούσα τα πράγματά μου στη στάση, όταν οι πόρτες του τρένου έκλεισαν ξαφνικά με την κόρη μου μέσα. Ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής μου όταν άκουσα τη Μαρί Λουίζ να φωνάζει “Μαμά!” και είδα το τρένο να απομακρύνεται».

Είπε επίσης ότι δύο σιδηροδρομικοί υπάλληλοι χτυπούσαν μανιωδώς τις πόρτες για να τις κάνουν να ανοίξουν, αλλά χωρίς επιτυχία.

Όταν τους είπε όμως να ζητήσουν μέσω ασύρματου απ’ τον οδηγό να σταματήσει το τρένο που είχε ήδη ξεκινήσει, της είπαν: «Δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Το τρένο πρέπει να φτάσει στον προορισμό του στην ώρα του».

Τελικά, η κ. Κραχ επιβιβάστηκε σε ένα περιπολικό και με τη βοήθεια των αστυνομικών, κατάφερε να ξανακρατήσει την κόρη της στην αγκαλιά της μετά από μία ολόκληρη εφιαλτική ώρα. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 7-3-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις