Logo

Το μεγαλύτερο μπέργκερ της Βρετανίας



 
 

hgbrgr_8-3-2011Υπάρχουν στιγμές που όλοι μας λαχταράμε ένα ωραίο ζουμερό μπέργκερ με τηγανητές πατάτες.

Για όσους ωστόσο πεινάνε υπερβολικά ή θέλουν να δοκιμάσουν τις αντοχές τους, το εστιατόριο “Over De Flames” στη Βρετανία, δημιούργησε ένα μπέργκερ - γίγας.

(Δείτε το βίντεο)

Το μπέργκερ, το οποίο φέρει την ίδια ονομασία με το εστιατόριο, περιέχει περισσότερες από 13.000 θερμίδες  - σχεδόν το ποσό που θα πρέπει να καταναλώνει ένας μέσος άνθρωπος σε μια εβδομάδα - ενώ έχει διάμετρο 30 εκατοστά και περιέχει
40 φέτες τυρί και 3 κιλά βοδινό κρέας!

Περιέχει, επίσης, κέτσαπ, μαγιονέζα, δύο κρεμμύδια, τρείς ντομάτες κι ένα ολόκληρο μαρούλι, ενώ συνοδεύεται από πατάτες και milkshake.

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, Σουντίπ Ντε, ο οποίος είχε την ιδέα για το γιγάντιο μπέργκερ, προσφέρει 200 λίρες σε όποιον καταφέρει να το φάει ολόκληρο μέσα σε δύο ώρες. Αν δεν τα καταφέρουν όμως, θα πρέπει να πληρώσουν το αναγραφόμενο ποσό του τιμοκαταλόγου, που είναι 30 λίρες.

Απ’ τα 26 άτομα που έχουν προσπαθήσει μέχρι στιγμής να φάνε ολόκληρο το μπέργκερ, δεν κατάφερε κανείς να τελειώσει το πιάτο του.

Ο κ. Ντε, είπε: «Όταν σκέφτηκα να φτιάξω αυτό το μπέργκερ, το δοκίμασα πρώτα στην οικογένειά μου. Προσπαθήσαμε εγώ, η γυναίκα μου, τα δύο μας παιδιά και τα πεθερικά μου και, παρόλα αυτά, δεν καταφέραμε να το φάμε όλο».

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 8-3-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις