Logo

Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός Βόλου 2-1



 
 

asteras_12-3-2011Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε σημαντική νίκη στην προσπάθεια της ομάδας να μείνει στην κατηγορία με 2-1 επί του Ολυμπιακού Βόλου και κοιτάζει πλέον το μέλλον με αισιοδοξία. Ήρωας του αγώνα ο Μπαρτολίνι που σκόραρε το νικητήριο γκολ στο 89ο λεπτό.

Σε ένα παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον και για τις δυο ομάδες ο Αστέρας Τρίπολης πέτυχε μία τεράστια νίκη επί του Ολυμπιακού Βόλου και πλέον περιμένει το αποτέλεσμα του Ατρόμητου με τον Εργοτέλη στην Κρήτη για να ξέρει αν θα βρεθεί πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Μεγάλο παιχνίδι από τον Μπαρτολίνι που σκόραρε στο 89ο λεπτό, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως ο Αστέρας είχε δυο αναγκαστικές αλλαγές στα πρώτα 30 λεπτά!

Το παιχνίδι είχε πολύ ωραίο θέαμα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο και τον Αστέρα να είναι η ομάδα που είχε την κατοχή της μπάλας.

Ο Ολυμπιακός Βόλου πάντως έβγαινε έξυπνα στις αντεπιθέσεις και θα μπορούσε να "κλέψει" το τρίποντο, όμως ο Μπρέσκα δεν μπόρεσε να σκοράρει προς το τέλος του αγώνα. Ότι δεν κατάφερε ο Σλοβάκος το έκανε το Μπαρτολίνι, δίνοντας μία μεγάλη βαθμολογική ανάσα στον Αστέρα.

Στοιχεία αγώνα

Γήπεδο: Γήπεδο Αστέρα

Διαιτητής: Μήτσιος (Ηπείρου)

Βοηθοί: Φαντόπουλος (Πειραιά), Σωτηρόπουλος (Αχαϊας)

4ος: Μήτση (Πειραιά)

Παρατηρητής: Ζωγράφος (Αθηνών)

Καιρός: Ήλιος και κανονική θερμοκρασία.

Αστέρας Τρίπολης(Δερμιτζάκης): Αναστασόπουλος, Αργυρόπουλος (Ρούμπιλ 28), Ουριμπάρι, Πουλίδο, Μπερτολίνι (Σανκαρέ 46'), Μπαστία, Λαδάκης, Αρσενίεβιτς, Μάρτινς (Φορτούνης 77'), Ουντόζι(Φρανκού 34'), Παπάζογλου.

Στον πάγκο: Ντεγκρά, Ορόθκο, Μαρσέλο, Ρούμπιλ, Φρανκού, Αράς, Φορτούνης

Ολυμπιακός Βόλου(Κατσαβάκης): Γιακούποβιτς, Σελέζι, Ντολεζάι, Τομάς, Ρόκας, Μπερτόλντι, Άλβαρες, Ακόστα (Μπρέσκα 79'), Ουμπίδες, Νέμεθ (Ζαραδούκας 69'), Σολάκης.

Στον πάγκο: Ρόκα, Ζαραδούκας, Σανκαρέ, Ψυχογιός, Γκότοβος, Μπρέσκα, Ροντρίγκες

Σκόρερ: Μπαστία (σουτ 16'), Μπαρτολίνι (κεφαλιά 89') - Σολάκης (κεφαλιά 23')

Κάρτες: Μπερτόλντι (κίτρινη 35'), Ουριμπάρι (κίτρινη 64'), Παπάζογλου (κίτρινη 67'),

Το πρώτο ημίχρονο...

Το παιχνίδι ξεκίνησε όπως ακριβώς το περιμέναμε, με τον Αστέρα να έχει την κατοχή της μπάλας και τον Ολυμπιακό Βόλου να βγαίνει επικίνδυνα στις αντεπιθέσεις. Μία από αυτές έγινε στο 9ο λεπτό, όταν ο Σολάκης πήρε την μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής και έκανε το σουτ, όμως η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Νωρίτερα ο Αστέρας είχε γίνει απειλητικός με μία κεφαλιά του Μάρτινς και μία αναμπουμπούλα στην άμυνα του Βόλου, χωρίς όμως να ανησυχήσει ο Γιακούποβιτς.

Καπετάν φουρτούνας ο Αναστασόπουλος

1-0: Η υπεροχή του Αστέρα μετουσιώθηκε σε γκολ στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν Μάρτινς και Ουντόζι συνδυάστηκαν πολύ ωραία από τα αριστερά, με τον τελευταίο να βγάζει την κατάλληλη στιγμή μπαλιά στον Μπαστία μέσα στη μεγάλη περιοχή. Ο Αργεντινός έκανε το κοντρόλ και σούταρε, στέλνοντας την μπάλα στην δεξιά γωνία του Γιακούποβιτς.

** (Αυτό ήταν το δεύτερο γκολ του 31χρονου αμυντικού μέσου τη φετινή σεζόν)

1-1: Ο Βόλος απάντησε γρήγορα στο γκολ του Αστέρα με την βοήθεια του Αναστασόπουλου. Ο Ακόστα γύρισε την μπάλα ωραία μέσα στην μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων και ο Σολάκης με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Βέβαια πρώτα χτύπησε πάνω στον Αναστασόπουλο που μπήκε μαζί της γκολ!

Δυο λεπτά αργότερα ο έμπειρος κίπερ πήγε να κάνει μεγάλη γκάφα. Ο Νέμεθ έφυγε από τα δεξιά μόνος του και έκανε το πλασέ, όμως ο Αναστασόπουλος απέκρουσε και μάζεψε την μπάλα η οποία του έφυγε από την αγκαλιά! Για καλή του τύχη οι αμυντικοί έδιωξαν μακριά... Στο 28 ο Δερμιτζάκης έκανε την πρώτη του αλλαγή (που ήταν αναγκαστική) με τον Ρούμπιλ να παίρνει τη θέση του Αργυρόπουλου.

** (Αυτό ήταν το τέταρτο γκολ του Ηλία Σολάκη στο πρωτάθλημα)

Η ατυχία χτύπησε για δεύτερη φορά την πόρτα του Αστέρα μέσα σε δέκα λεπτά, αφού μετά τον Αργυρόπουλο και ο Ουντόζι βγήκε έξω τραυματίας. Το ημίχρονο έκλεισε με τους παίκτες του Αστέρα να ζητάνε ένα πέναλτι, όταν ο Παπάζογλου σούταρε μέσα από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Ντολεζάι όμως ο διαιτητής δεν έδωσε κάτι, καθώς θεώρησε πως ο αμυντικός του Βόλου ήταν κοντά και δεν μπορούσε να κάνει κάτι.

 


Το δεύτερο ημίχρονο....

Ο Ολυμπιακός Βόλου μπήκε πιο δυνατά στην επανάληψη και πήρε την κατοχή της μπάλας, με τον Αστέρα να προσπαθεί κυρίως με σέντρα να απειλήσει την εστία του Γιακούποβιτς.

Η ομάδα του Αστέρα πίεσε μετά το 60ο λεπτό και έχασε μία καλή ευκαιρία στο 61' με τον Μπαρτολίνι που πήρε μία κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το οριζόντιο δοκάρι.

Φωνές από τον Αστέρα

Οι άνθρωποι του Αστέρα φώναξαν για ένα πέναλτι του Σανκαρέ πάνω στον Μάρτινς και η αλήθεια είναι πως όπως φάνηκε και από το ριπλέι ο Αφρικανός άσος ανέτρεψε τον Βραζιλιάνο, που τσίμπησε την μπάλα μέσα τη μεγάλη περιοχή.

Στο 73ο λεπτό ο Φρανκού έχασε μία πολύ καλή ευκαιρία, όταν γύρισε το σώμα του μέσα τη μεγάλη περιοχή και προς τα δεξιά και έκανε ένα ψηλοκρεμαστό σουτ. Η μπάλα όμως πέρασε μία ανάσα από το οριζόντιο δοκάρι. Δέκα λεπτά αργότερα ο Ισπανός έκανε ένα εκπληκτικό σουτ, όμως ο Γιακούοβιτς έδιωξε σε κόρνερ με το ένα χέρι.

Στην αντεπίθεση ο Βόλος θα μπορούσε να κάνει δυο τα τέρματα του, όμως το πλασέ του Μπρέσκα, που έφυγε μόνος του από τα αριστερά, δεν ήταν καλό και έτσι χάθηκε μοναδική ευκαιρία. Ένα λεπτό αργότερα ο Αστέρας έχασε άλλη μία ευκαιρία με τον Φρανκού πάλι που έκανε το σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Μπαρτολίνι ο σωτήρας!

2-1: Ο Αστέρας λυτρώθηκε στο 89ο λεπτό με τον Μπαρτολίνι! Ο Ουριμπάρι έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Παπάζογλου έκανε κεφαλιά πάσα μέσα τη μικρή περιοχή και ο Μπαρτολίνι με δεύτερη κεφαλιά σκόραρε.

 


ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 12-3-2011 από directNEWS.gr πηγή: sport24


Τελευταίες Ειδήσεις