Logo

Κέρκυρα - Άρης 3-4



 
 

Aris_13-3-2011Σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι με απίστευτη διακύμανση του σκορ, ο Άρης κατάφερε να γυρίσει το εις βάρος του σκορ από 2-1 σε 2-4 επί της Κέρκυρας και πήρε μία σπουδαία νίκη που τον φέρνει ακόμα και κοντά στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ.

Η 26η αγωνιστική είχε πολλές συγκινήσεις αφού σε ακόμα ένα παιχνίδι είχαμε πολλά γκολ, κλασικά παράπονα από την διαιτησία, ανατροπή του σκορ και καταπληκτικό θέαμα.

Ο Άρης πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα και σκαρφάλωσε στους 33 βαθμούς και πλέον μπορεί να ελπίζει σε συμμετοχή στα πλέι οφ.

Η ομάδα της Κέρκυρας ήταν κυρίαρχη στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσε να καθαρίσει το παιχνίδι, όμως ο Άρης κατάφερε να σκοράρει ένα γκολ και να μείνει στο κόλπο.

Στην επανάληψη η εικόνα άλλαξε και ο Άρης πήρε τα ηνία του αγώνα καταφέρνοντας να γυρίσει το σκορ με έναν Καστίγιο που θύμισε στιγμές από τον Ολυμπιακό.

Στοιχεία αγώνα

Γήπεδο: Εθνικό Στάδιο Κέρκυρας

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδ/νησου)

Βοηθοί: Πάνου (Αιτ/νιας), Κωστάτας (Αιτ/νιας)

4ος: Κουτσιάυτης (Άρτας)

Παρατηρητής: Καλύβας (Βοιωτίας)

Καιρός: Λίγα σύννεφα αλλά καθόλου κρύο.

Κέρκυρα (Μπάντοβιτς): Κωνσταντόπουλος, Στολτίδης, Καλαντζής, Παρασκευαΐδης, Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Μαζνόβ, Γκουστάβο, Επστάιν, Γραμμόζης, Μακρής.

Στον πάγκο: Αποστολίδης, Δ. Ιωάννου, Τσίγκας, Γιάντσης, Λαμπρόπουλος, Χαμπλ, Μονιάκης.

Άρης (Τσιώλης): Σηφάκης, Νέτο, Ρονάλντο, Κόκε, Φατί, Μίσελ, Μενδρινός (Σακάτα 46'), Λαζαρίδης, Περέιρα (Τόχα 46'), Βανγκέλι, Καστίγιο (Παπαζαχαρίας 83').

Στον πάγκο: Μπαρέρο, Κουλουχέρης, Τόχα, Καζναφέρης, Παπαζαχαρίας, Τσεσνάουσκις, Σακάτα.

Σκόρερ: Μαζνόφ (σουτ 7'), Γραμμόζης (φάουλ 32') -- Φατί (σουτ 27'), Λαζαρίδης (κεφαλιά 65'), Καστίγιο (πλασέ 68'), Κόκε (πλασέ 76)

Κάρτες: Παρασκευαΐδης (κίτρινη 24'), Γραμμόζης (κίτρινη 37'), Γκουστάβο (κίτρινη 71'), Γραμμόζης (δεύτερη κίτρινη /κόκκινη 82'), Τόχα (κίτρινη 84),

Το πρώτο ημίχρονο...

Η Κέρκυρα μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και έχασε δυο καλές ευκαιρίες στα πρώτα έξι λεπτά. Αρχικά ένα φάουλ του Γραμμόζη πέρασε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Σηφάκη, ενώ ο Έλληνας πορτιέρο έβγαλε σε κόρνερ μία δυνατή κεφαλιά του Μαϊστόροβιτς.

1-0: Οι Φαίακες άνοιξαν το σκορ νωρίς νωρίς στο παιχνίδι με τον Μαζνόφ, όταν ο Καλαντζής ανέβηκε από τα δεξιά και γύρισε μέσα στη μεγάλη περιοχή, ο Στολτίδης πάτησε στον Μαζνόφ στο ύψος της μεγάλης περιοχής και αυτός με δυνατό σουτ νίκησε τον Σηφάκη.

** (Αυτό ήταν το δεύτερο γκολ του σκοπιανού επιθετικού στο πρωτάθλημα)

Βροχή τα γκολ...

Ο Άρης έκανε την πρώτη του επιθετική προσπάθεια στο 26ο λεπτό με τον Νέρι Καστίγιο να εκτελεί ένα φάουλ και τον Κωνσταντόπουλο να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

1-1: Ο Μεξικανός ανέλαβε την εκτέλεση του κόρνερ και έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Κωνσταντόπουλου. Εκεί ο Νέτο έκανε ένα σουτ και μετά από κόντρες ο Φατί γύρισε το κορμί του και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 26ο λεπτό.

Ο Νέτο πρωταγωνίστησε και στην επόμενη φάση του Άρη όταν βρέθηκε απέναντι από τον έμπειρο πορτιέρο της Κέρκυρας, όμως το σουτ του ήταν αδύναμο και κατέληξε στην αγκαλιά του Dimi.

** (Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του Ρικάρντο Φατί στο πρωτάθλημα)

2-1: Η Κέρκυρα πήρε και πάλι το προβάδισμα στο σκορ με ένα πανέμορφο γκολ. Συγκεκριμένα ο έμπειρος μέσος έστησε την μπάλα έξω από τη μεγάλη περιοχή του Άρη και προς τα αριστερά, πήρε φόρα και έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Σηφάκη που δεν μπορούσε να κάνει κάτι. Πραγματικά πανέμορφο γκολ από ένα παίκτη αποκάλυψη.

** (Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του 32χρονου αμυντικού μέσου στο φετινό πρωτάθλημα)

Το ημίχρονο έκλεισε με την Κέρκυρα να χάνει μία μοναδική ευκαιρία για να κάνει τρία τα τέρματα της. Ο Μακρής μετά από κόντρες βρέθηκε φάτσα με τον Σηφάκη, όμως το σουτ που έκανε στο 43ο λεπτό πέρασε ψηλά άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο....

Η Κέρκυρα μπήκε πιο δυνατά και στην επανάληψη και μάλιστα στο 54ο λεπτό θα μπορούσε να κάνει τρία τα τέρματα της. Ο Μαζνόφ έκανε καλή σέντρα από τα δεξιά μέσα την καρδιά της περιοχής του Άρη, ο Καλαντζής πήδηξε πιο ψηλά από όλους και με δυνατή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Σηφάκη.

Νέτο κερνάει, Άρης πίνει...

2-2: Ο Άρης πάντως κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα στο 65ο λεπτό, όταν ο Νέτο εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά και ο Λαζαρίδης με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

** (Αυτό ήταν το τρίτο γκολ του Έλληνα αμυντικού τη φετινή σεζόν)

2-3: Ο Βραζιλιάνος άσος έφτιαξε και το τρίτο γκολ της ομάδας του, όταν και πέρασε καταπληκτική κάθετη μπαλιά στον Καστίγιο μέσα στη μεγάλη περιοχή της Κέρκυρας, με τον Μεξικάνο άσο να πλασάρει ωραία και να ανατρέπει το σκορ!

Χαμός...

2-4: Ο Άρης όχι μόνο κατάφερε να γυρίσει το ματς αλλά το μετέτρεψε και σε θρίαμβο. Ο Καστίγιο ελίχθηκε ωραία έξω από τη μεγάλη περιοχή της Κέρκυρας και πέρασε πολύ ωραία μπαλιά στον Κόκε που με αδύναμο πλασέ νίκησε τον Κωνσταντόπουλο στο 76ο λεπτό!

3-4: Το παιχνίδι δεν είχε τελειώσει όμως... Ο Γκουστάβο με βολίδα από αρκετά μέτρα μακριά νίκησε τον Σηφάκη και μείωσε το σκορ στο 78ο λεπτό. Κάθε φάση από εκείνο το λεπτό και μετά μύριζε γκολ σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι.

Η Κέρκυρα βέβαια έμεινε με δέκα παίκτες στο 83ο λεπτό, καθώς ο Γραμμόζης (ο καλύτερος ίσως παίκτης της ομάδας) πήρε δεύτερη κίτρινη κάρτα και έγινε ο μοιραίος της αναμέτρησης.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 13-3-2011 από directNEWS.gr πηγή: sport24


Τελευταίες Ειδήσεις