Logo

Πάρις και Πρινς Τζάκσον: «Αυτή δεν είναι η φωνή του μπαμπά μας»



 
 

Prince_paris_jackson_01-11-2010Το άλμπουμ του Μάικλ Τζάκσον που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει η Sony είναι απάτη, σύμφωνα με τα μέλη της οικογένειας του ειδώλου της ποπ.

Η Sony σκοπεύει να κυκλοφορήσει το εν λόγω άλμπουμ τα Χριστούγεννα και πιστεύει ότι όλα τα τραγούδια που περιλαμβάνονται σε αυτό είναι αυθεντικά. Σύμφωνα με πληροφορίες,ο Μάικλ Τζάκσον και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του, βρίσκονταν στο Νιού Τζέρσι όταν ο τραγουδιστής μαγνητοφώνησε τα συγκεκριμένα τραγούδια μαζί με τους παραγωγούς του το 2007.

Κάποιες πηγές δηλώνουν ότι η Πάρις και ο Πρινς (τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του Μάικλ Τζάκσον) πιστεύουν ότι κάποια από τα τραγούδια του άλμπουμ είναι ψεύτικα, καθώς, όπως υποστηρίζουν, η φωνή που ακούγεται δεν είναι του μπαμπά τους. Η Sony ωστόσο, είναι πεπεισμένη ότι όλα τα τραγούδια είναι αυθεντικά. Ο Howard Weitzman, δικηγόρος της εταιρίας, υποστηρίζει ότι έβαλε ειδικούς να ακούσουν τα τραγούδια και όλοι τους κατέληξαν στο ότι όντως είναι η φωνή του Μάικλ που ακούγεται σε όλα τα κομμάτια του άλμπουμ.

Ωστόσο, και άλλα μέλη της οικογένειας Τζάκσον πιστεύουν ότι κάποια από τα τραγούδια είναι απάτη. Η υπόθεση προς το παρόν βρίσκεται σε αδιέξοδο, αν και για την ώρα, καμία απ’ τις δύο πλευρές δεν κάνει λόγο για μήνυση.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 1-11-2010 από directNEWS


Τελευταίες Ειδήσεις