Logo

Αλλοδαποί τραυμάτισαν με λοστό αστυνομικό



 
 

Patra_metanastes_24-03-2011Στην Πάτρα, ένας αστυνομικός της ομάδας Λάμδα τραυματίστηκε στο κεφάλι το απόγευμα της Τετάρτης όταν σύμφωνα με πληροφορίες δέχθηκε την επίθεση ομάδας αλλοδαπών στη διάρκεια καταδίωξής τους στην Ηρώων Πολυτεχνείου.

Το τραύμα που φέρει στο κεφάλι ο αστυνομικός προήλθε από χτύπημα με λοστό.

Ήταν το δεύτερο περιστατικό επίθεσης στη διάρκεια ενός μόνο απογεύματος. Νωρίτερα είχε δεχθεί πρωτοφανούς αγριότητας επίθεση δημοσιογράφος και εικονολήπτης του τηλεοπτικού σταθμού TELE TIME.

Επιστρέφοντας από ρεπορτάζ στην περιοχή του Ρίου η δημοσιογράφος Ελένη Μαρκατσέλη με τον εικονολήπτη Δημήτρη Καγκελάρη βρέθηκαν στην οδό Κανελλοπούλου σε ένα από το «γνωστά περιστατικά» που σημειώνονται στο σημείο με τους μετανάστες να επιχειρούν να εισέλθουν παράνομα σε ένα από τα φορτηγά.

Τότε ο οδηγός κατέβηκε με σκοπό να τους απομακρύνει από το όχημά του το οποίο μετέφερε φάρμακα και έτσι το τηλεοπτικό συνεργείο σταμάτησε για να κάνει το ρεπορτάζ.

Τότε ο Δ. Καγκελάρης δέχθηκε την επίθεση από περίπου πενήντα μετανάστες, οι οποίοι τον πέταξαν στο έδαφος και προσπάθησαν να του πάρουν την κάμερα ενώ τον χτυπούσαν.

Η Ελένη Μαρκατσέλη θέλοντας να προστατεύσει τον συνεργάτη της, προσπάθησε να τους απομακρύνει και τελικά δέχθηκε και αυτή την επίθεσή τους. Τελικά σώθηκαν χάρη στην επέμβαση των υπαλλήλων που βρίσκονταν σε γειτονικό πρατήριο υγρών καυσίμων και οι οποίοι άφησαν ένα σκυλί, οι αλλοδαποί απομακρύνθηκαν από το σημείο.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-3-2011 από directNEWS.gr πηγή:thebest.gr


Τελευταίες Ειδήσεις