Logo

Το σπίτι με τα φαντάσματα ! (vid)



 
 

hntdfml_28-3-2011Μια τρομαγμένη οικογένεια από τη Βρετανία αναγκάστηκε να καλέσει ιερέα στο σπίτι της, μετά τους ισχυρισμούς ότι κατέγραψε σε βίντεο ένα poltergeist (παραφυσικό φαινόμενο, το οποίο αποτελείται από γεγονότα που υπαινίσσονται την εκδήλωση μιας ανεπαίσθητης οντότητας) να μετακινεί μια καρέκλα σ’ ένα από τα δωμάτια του σπιτιού.

(Δείτε το βίντεο)

Η Lisa Manning και τα παιδιά της Ellie και Jaydon, 11 και 6 ετών αντίστοιχα, έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν κατατρομαγμένοι το σπίτι τους αρκετές φορές λόγω περίεργων συμβάντων, τα οποία περιλαμβάνουν κατσαρόλες και τηγάνια που “πετούν” στην κουζίνα, κουρτίνες που κινούνται από μόνες τους, φώτα που αναβοσβήνουν και συρτάρια που ανοίγουν.

Την περασμένη εβδομάδα, μάλιστα, αναγκάστηκαν να βγουν από ένα παράθυρο καθώς εγκλωβίστηκαν στο σαλόνι τους, όταν η πόρτα κλείδωσε από μόνη της.

«Επικοινωνήσαμε με τους ιδιοκτήτες του σπιτιού και μας έστειλαν έναν ιερέα, ο οποίος ευλόγησε το σπίτι και μας είπε ότι δεν πρέπει να ζούμε εδώ, ότι πρέπει να φύγουμε. Έδωσε σε όλους μας μικρούς σταυρούς, τους οποίους κουβαλάμε μαζί μας ανά πάσα στιγμή στο σπίτι», λέει η κα. Manning.

Το βίντεο που κατέγραψε η οικογένεια, το οποίο έχει διάρκεια 52 δευτερόλεπτα και τραβήχτηκε πριν από δύο εβδομάδες στο δωμάτιο της Ellie από κρυφή κάμερα, δείχνει την πόρτα της ντουλάπας να ανοίγει και λίγα δευτερόλεπτα μετά, τη ροζ περιστρεφόμενη καρέκλα της Ellie να κινείται αργά προς τον τοίχο.

Κι ενώ οι κυνικοί μπορεί να χλευάζουν και να λένε ότι η καρέκλα θα μπορούσε να έχει μετακινηθεί με τη βοήθεια μιας στρατηγικά τοποθετημένης πετονιάς, η κα. Manning επιμένει ότι το βίντεο αποδεικνύει ότι υπάρχει ένα φάντασμα μέσα στο σπίτι της και λέει ότι αισθάνεται σαν να “πρωταγωνιστεί σε τρομακτική ταινία”.

«Το πρόβλημα είναι ότι επειδή δεν μπορούμε να το δούμε, δεν ξέρουμε πού βρίσκεται  ή τι πρόκειται να κάνει. Το χειρότερο είναι ότι ακόμα κι εμείς οι ίδιοι δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτά που συμβαίνουν στο σπίτι μας», συμπληρώνει.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-3-2011 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις