Logo

Ξυλοδαρμός μεθυσμένου φοιτητή για ανάρμοστη συμπεριφορά



 
 

astdntrm_31-3-2011Ένας μεθυσμένος Βρετανός φοιτητής νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά από επίθεση και ξυλοδαρμό που δέχτηκε, όταν εμφανίστηκε γυμνός σε μία από τις πιο πολυσύχναστες πλατείες της Ρώμης. (Δείτε το βίντεο)

Ο φοιτητής, 21 ετών, το όνομα του οποίου είναι Daniel, έβγαλε τα ρούχα του στην πλατεία Campo dei Fiori, μπροστά σε ένα πλήθος εκατοντάδων ανθρώπων.

Ο νεαρός φέρεται να έπινε μαζί με Βρετανούς και Αμερικανούς φίλους του στην πλατεία, η οποία είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους φοιτητές και στους νέους που ταξιδεύουν στην Ιταλία.

Στην αρχή του βίντεο, ο Daniel φαίνεται να χορεύει με έναν φίλο του γύρω από ένα σιντριβάνι, φορώντας μόνο το παντελόνι του. Λίγο αργότερα, όταν δέχεται παρατήρηση από έναν άνθρωπο σχετικά με τη συμπεριφορά του, ο νεαρός κατεβάζει το εσώρουχό του, μένοντας ολόγυμνος μπροστά στο συγκεντρωμένο πλήθος.

Σε αυτό το σημείο, πολλοί ντόπιοι φαίνονται να σπεύδουν προς το μέρος του φοιτητή, όπου κάποιος του ρίχνει γροθιά και ο νεαρός πέφτει στο έδαφος.

Σύμφωνα με την ιταλική αστυνομία, ο νεαρός φοιτητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται υπό αστυνομική παρακολούθηση.

Το βίντεο, το οποίο προέρχεται από κινητό τηλέφωνο, πιστεύεται ότι τραβήχτηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου και τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 31-3-2011 από directNEWS.gr




Τελευταίες Ειδήσεις