Logo

Οι συνομιλίες που εμπλέκουν την τραγουδίστρια στο κύκλωμα των " νονών της νύχτας "



 
 

lefta_31-03-2011Εικοσιπέντε (25) τηλεφωνικές συνομιλίες που κατέγραψε ο “αρχικοριός της ΕΥΠ”, καίνε τη γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια εμπλέκοντάς την στα κυκλώματα των “νονών της νύχτας”.

Όπως αναφέρει συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, το διαβιβαστικό της Ασφάλειας, στη σελίδα 73: «Την 8-5-2010 ο Ρ. ενημερώνει τον Χ. ότι συνέλαβαν την Κ. Α. για ακάλυπτες επιταγές μετά από σχετική καταγγελία του Σ.Ν. και την οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Περιστερίου.

Η Κ. επικαλέσθηκε ασθένεια και τη μετέφεραν αρχικά στο νοσοκομείο Ν***** και στη συνέχεια στο Μ*********** όπου την επισκέφθηκαν οι Χ., Π. και Π. (υπάρχει καταγραφή στα ΜΜΕ).

Ο Χ. λέει στην Κ. ότι θα ενημερώσει τον Β. και στη συνέχεια μιλάει με τον Σ., στον οποίο λέει να δώσει τα λεφτά για να πληρωθούν οι επιταγές.

Την 10-5-2010 ο Ρ. λέει στον Χ. ότι πήγαν στα Δικαστήρια της Ευελπίδων, αλλά δεν μπόρεσε να πληρώσει η Κ. για να αφεθεί ελεύθερη, καθώς υπήρξε τηλεφώνημα για βόμβα, αλλά ούτε ο Σ.Ν. εμφανίσθηκε για να δώσει λεφτά στην Κ.

Ο Χ. στη συνέχεια ζητά εξηγήσεις από τον Σ.Ν. γιατί δεν έδωσε λεφτά στην Κ., η οποία έταξε στον Β. και τον Χ. ότι, αν τη βοηθήσουν να πάρει πεντακόσιες χιλιάδες (500.000) ευρώ που της οφείλουν, τα μισά θα τα δώσει σε αυτούς μαζί με δύο (2) ακριβά ρολόγια».

Το διαβιβαστικό για το θέμα αυτό συνοδεύεται από εικοσιπέντε εκθέσεις (25) απομαγνητοφώνησης.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 31-3-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις