Logo

Αντάρτικο στον Καλλικράτη σε Γαύδο, Βελβεντό, Τοιχιό



 
 

antart_kalikratis_07-11-2010'Ανταρτοπόλεμο' στον Καλλικράτη, με όπλο την αποχή,  κήρυξαν σήμερα οι κάτοικοι της Γαύδου, του Βελβεντού Κοζάνης και του χωριού Τοιχιό της Καστοριάς. 

Συγκεκριμένα, οι κάτοικοι της Γαύδου σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την ανεπαρκή ακτοπλοϊκή σύνδεσή του νησιού τους με την  Κρήτη, απέχουν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Αποχή 'ψήφισαν' και οι κάτοικοι του Βελβεντού Κοζάνης διαμαρτυρόμενοι για τη συνένωση του Δήμου τους με τα Σέρβια.

Ο Δήμαρχος Βελβεντού Μανώλης Στεργίου δήλωσε πως οι κάτοικοι διεκδικούν την αυτονομία της πόλης και πρόσθεσε πως από τις 7 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι από τους 4850 εγγεγραμμένους είχαν ψηφίσει μόνο 50. 'Αυτό δείχνει ότι η κινητοποίηση έχει πετύχει.' κατέληξε ο Μανώλης Στεργίου.

Για τη μη καταβολή αποζημιώσεων για τις καταστροφές που υπέστη πριν δύο χρόνια η παραγωγή μήλου διαμαρτύρονται οι κάτοικοι του χωριού Τοιχιό Καστοριάς και απέχουν από την αυτοδιοικητική κάλπη. Ο επικεφαλής της συντονιστικής επιτροπής αγώνα Βασίλης Βαενάς κατήγγειλε προσπάθεια διάσπασης του αγώνα των μηλοπαραγωγών. Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι 'τα τελικά αποτελέσματα θα αναδείξουν τα ποσοστά της αποχής.'

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 7-11-2010 από directNEWS


Τελευταίες Ειδήσεις