Logo

Ελεύθερος με όρους μετά την απολογία του δικηγόρος κατηγορούμενος για παιδική πορνογραφία!



 
 

pornografia_08-11-2010Ψηφιακό υλικό παιδικής πορνογραφίας, με αποκρουστικές ερωτικές σκηνές στις οποίες συμμετείχαν ακόμα και πεντάχρονα, φερεται να διακινούσε 45χρονος δικηγόρος ο οποίος αν και  συνελήφθη πριν λίγες ημέρες από το αρμόδιο τμήμα της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης από σήμερα κυκλοφορεί και πάλι ελεύθερος με απόφαση ανακριτή.

 Ειδικότερα, ο 45χρονος δικηγόρος απολογήθηκε σε τακτικό ανακριτή της Θεσσαλονίκης και αρνήθηκε τις κατηγορίες της διακίνησης και κατοχής πορνογραφικού υλικού με ανηλίκους. Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας ο ανακριτής με τη σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα άφησε ελεύθερο τον κατηγορούμενο δικηγόρο με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισής του μια φορά το μήνα σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Σημειώνεται, ότι οι αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης έφθασαν στον 45χρονο δικηγόρο μετά από έρευνες τριών μηνών. Συγκεκριμένα, οι αστυνομικές Αρχές εντόπισαν τη διακίνηση 'σκληρού' πορνό με ανήλικα κορίτσια και αγόρια  μέσω ειδικών προγραμμάτων ανταλλαγής ηλεκτρονικών αρχείων.

Οι αστυνομικοί παρακολούθησαν τα ψηφιακά και ζήτησαν από την εισαγγελία την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου. Έτσι, κατάφεραν να μάθουν τα στοιχεία ταυτότητας του 45χρονου δικηγόρου, ο οποίος σύμφωνα με τις ενδείξεις κρυβόταν πίσω από την ηλεκτρονική διακίνηση πορνογραφικού υλικού. 

Αμέσως οι άνδρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προχώρησαν στη σύλληψη του 45χρονου διενεργώντας παράλληλα έρευνες στο δικηγορικό του γραφείο και στο σπίτι του.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 8-11-2010 από directNEWS


Τελευταίες Ειδήσεις