Logo

Ινδονησία: Βίντεο - πορνό στο Κοινοβούλιο !



 
 

porno_11.4.2011Ένας βουλευτής στην Ινδονησία, υπέρμαχος του νόμου κατά της πορνογραφίας, παραιτήθηκε τη Δευτέρα καθώς συνελήφθη, επ' αυτοφώρω, να παρακολουθεί αισθησιακά βίντεο μέσα στο Κοινοβούλιο.

Ο 50χρονος Αριφίντο, μέλος του Ισλαμικού Κόμματος της Ευμηερίας και της Δικαιοσύνης, πατέρας πέντε παιδιών, “συνελήφθη” την περασμένη Παρασκευή από το φακό ενός φωτορεπόρτερ, να παρακολουθεί επί αρκετά λεπτά πορνογραφικό βίντεο σε φορητό υπολογιστή, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σκάνδαλο.

Οι φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και ορισμένοι ζήτησαν τη δίωξη του Αριφίντο, με τις διατάξεις του αντιπορνογραφικού νόμου που ψηφίστηκε το 2008, παρά τις αντιδράσεις του κοινού και μελών της κυβέρνησης.

Ο επίμαχος νόμος, στην ψήφιση του οποίου είχε πρωτοστατήσει – κατά τραγική ειρωνία – ο ...αμαρτωλός βουλευτής, προβλέπει φυλάκιση έως 15 ετών και πρόστιμα για οτιδήποτε "πρόστυχο", κατά τη μουσουλμανική θρησκεία: από το να φιληθεί κανείς δημοσίως, μέχρι την προβολή ερωτικών βίντεο.

Ο Αριφίντο ζήτησε συγγνώμη δημοσίως και ανακοίνωσε την παραίτησή του, η οποία τόνισε πως ήταν δική του απόφαση και όχι του κόμματός του.

Τώρα κινδυνεύει με ποινικές κυρώσεις, καθώς ο εκπρόσωπος της αστυνομίας ανακοίνωσε ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο να του ασκηθεί δίωξη.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 11-4-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις