Logo

Ν. Υόρκη: Ανακαλύφθηκαν δύο ακόμα πτώματα του μανιακού δολοφόνου



 
 

serialkiller3_6.4.2011Δυο ακόμα σκελετούς που ανήκουν σε θύματα του επονομαζόμενου “αντεροβγάλτη της Νέας Υόρκης”, ανακάλυψε η αστυνομία στην περιοχή του Suffolk, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε δέκα. (Δείτε βίντεο)

Οι αρχές απηύθυναν έκκληση βοήθεια προς οποιονδήποτε διαθέτει την παραμικρή πληροφορία που θα μπορούσε να βοηθήσει στη σύλληψη αυτού του “κτήνους” όπως τον χαρακτήρισαν.

Τα θύματα είναι όλες νεαρές γυναίκες που εργάζονταν ως ιερόδουλες και φαίνεται ότι έκλεισαν τα μοιραία ραντεβού με τον δολοφόνο τους μέσω  της ιστοσελίδας Craigslist.

Οι έρευνες στην περιοχή, την οποία ο μανιακός δολοφόνος έχει μετατρέψει σε ανθρώπινη χωματερή, άρχισαν με την αναζήτηση μιας 24χρονης πόρνης, της Σάννα Γκίλμπερτ, η οποία εξαφανίστηκε την 1η Μαίου 2010 από το Τζέρσεϊ.

Ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε ζωντανή, ήταν ένας κάτοικος του Oak Beach, όταν κυριολεκτικά έπεσε πάνω στην πόρτα του.

Η 24χρονη του φώναξε ότι κάποιος την κυνηγάει για να την σκοτώσει, για να εξαφανιστεί και πάλι τρέχοντας προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η αστυνομία δεν έχει καταφέρει ακόμα να δημιουργήσει το προφίλ ενός υπόπτου.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 12-4-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις