Logo

Θρύλε ολέ ! - Η φιέστα στο "Γ. Καραϊσκάκης"



 
 

fiesta_osfp_17-4-2011Νάτοι - νάτοι οι πρωταθλητές ! Δείτε σε βίντεο πως εξελίχθηκε η φιέστα από νωρίς το απόγευμα, μέχρι και τον γύρο του θριάμβου:                

* Η απαραίτητη φωτογράφιση και στη συνέχεια ο καθιερωμένος γύρος του θριάμβου, με τον κόσμο να παραμένει στη θέση του (πριν αποχωρήσει) και να περιμένει να αποθεώσει τους πρωταθλητές Ελλάδας για το 2010-2011!

* Τα συνθήματα από τον κόσμο δονούν την ατμόσφαιρα, από τα μεγάφωνα ακούγεται το "Άντε γεια", αφού ο τίτλος επέστρεψε στον Ολυμπιακό και ο ουρανός στολίστηκε από τα βεγγαλικά! Ο Θρύλος μας είναι και πάλι πρωταθλητής και πλέον έχει τον τίτλο στα χέρια των παικτών του!

fiesta10* Στις 21.50 το τρόπαιο στον ουρανό του Καραϊσκάκη. Το κρατούσαν μαζί ο πρόεδρος Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Αντώνης και ο "Τόρο"!

fiesta8* Στη θέση τους οι αρχηγοί και όλα έτοιμα!

* Τελείωσαν οι παίκτες και πήρε σειρά το τεχνικό επιτελείο, μέχρι να μπουν και οι δύο αρχηγοί Αντώνης Νικοπολίδης και Βασίλης Τοροσίδης.

* Χλιαρός ο κόσμος στις αντιδράσεις του για τον Ούρκο Πάρντο.

* Ο Χρήστος Φερεντίνος συνεχίζει να κάνει ξεχωριστό κάλεσμα σε κάθε παίκτη, που έρχονται ένας ένας με την επετειακή ερυθρόλευκη φανέλα που έχει το νούμερο 38 στην πλάτη.

* Ένας ένας οι παίκτες με τη σειρά, βασει του αριθμού της φανέλας τους, ανεβαίνουν στην εξέδρα που έχει στηθεί και παίρνουν το μετάλλιό τους από τον πρόεδρο.

fiesta6* Ο επόμενος που κάλεσε ο παρουσιαστής είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

* Πρώτος πηγαίνει στην εξέδρα ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο πρόεδρος του Θρύλου.

* Οι παίκτες έχουν ξεκινήσει στη φυσούνα να μοιράζονται τις σαμπάνιες και ο παρουσιαστής της φιέστας  Χρήστος Φερεντίνος έδωσε το σύνθημα με το κύπελλο στα χέρια: "Παιδιά ξεκινάμε"!

* Ο κόσμος τραγουδάει, φωνάζει και αποθεώνει από την εξέδρα! Ανάμεσα στα συνθήματα και... κομπλιμέντα στα κορίτσια που έχουν ολοκληρώσει το χορευτικό τους.

* Όμορφες παρουσίες χορεύουν στο γήπεδο, φορώντας ερυθρόλευκα και σχηματίζοντας τον αριθμό 38, ενώ οι παίκτες παρακολουθούν από τη φυσούνα περιμένοντας.

* Το κλίμα είναι γνώριμο στον Ναό, αφού μπορεί να έγιεν ένα μικρό κενό, αλλά ο Θρύλος επέστρεψε δυναμικά με το ρεκόρ του 15 στα 15 στο κάστρο! Οι παίκτες τώρα είναι στα αποδυτήρια και συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τη στέψη του Αυτοκράτορα!

* Πάμε γερά! Η ΑΕΛ έφαγε εξάρα όπως και η ΑΕΚ και τώρα περιμένουμε να ετοιμαστεί το σκηνικό για την απονομή για το 38ο πρωτάθλημα!!!

* Το ματς κοντεύει προς τη λήξη του και ο κόσμος δεν σταματάει να τραγουδάει και να αποθεώνει!

* Στο ημίχρονο της αναμέτρησης έγινε γνωστό ότι καλύτερο γκολ της χρονιάς ήταν αυτό που σημείωσε ο Κέβιν Μιραλάς κόντρα στον Πανιώνιο.

* Η βράβευση των Τζόλε και Ντάρκο:

*Η ομάδα βόλεϊ των γυναικών που κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδας στη Σάμο κόντρα στην ΑΕΚ στην ανάπαυλα του ημιχρόνου έκανε τον γύρο του θριάμβου και πανηγύρισαν μαζί με τον κόσμο του Θρύλου.

* Από τον πρόεδρο του Θρύλου τιμήθηκε ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

* Κατάμεστο το γήπεδο και φωνάζει για τον Αντώνη Νικοπολίδη που παρέλαβε το βραβείο για την προσφορά του στον Ολυμπιακό στις 18.49. Ο γκολκίπερ του Θρύλου έφυγε συγκινημένος για τα αποδυτήρια.

* Και ο Κέβιν Μιραλάς πήρε το βραβείο του ως MVP. Δείτε το βίντεο:

* Δείτε σε βίντεο τη βράβευση του ποδοσφαιρικού τμήματος από τους Βετεράνους:

* Συνεχίζουν να προβάλλονται τα γκολ του Θρύλου από τα matrix του Καραϊσκάκη, ενώ όλο και περισσότερος κόσμος βρίσκεται στο γήπεδο. Πάνω από 20 χιλιάδες ΓΑΥΡΟΙ στις εξέδρες.

* 18.33 Ο πρόεδρος του συνδέσμου των Βετεράνων, Γιώργος Δαρίβας, με τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ και άλλου παλαιμάχους στο πλευρό του παρέδωσε αναμνηστικό κύπελλο στον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Γιάννη Μώραλη, στο πλαίσιο της βράβευσης του ποδοσφαιρικού τμήματος.

* 18.25 Λίγο μετά τον Νικοπολίδη ακολουθεί και η υπόλοιπη ομάδα του Θρύλου για την προθέρμανσή τους, υπό τους ήχους του ύμνου του Θρύλου που ακούγεται από τα μεγάφωνα.

* Στις 18.18 βγήκε στο χορτάρι ο Αντώνης Νικοπολίδης και γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο!

* Η ώρα περνάει σιγά σιγά και ο κόσμος πυκνώνει στο Καραϊσκάκη. Ο αριθμός των φίλων του Θρύλου που βρίσκονται εντός γηπέδου τρία τέταρτα πριν από τη σέντρα έχει ξεπεράσει τις δέκα χιλιάδες.

* Μερικά λεπτά μετά από τις 18.08 βγήκε στον αγωνιστικό χώρο ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ, Αμπάρης, για το ζέσταμα του.

* Γνωστές οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός: Νικοπολίδης Μανιάτης, Μοντέστο, Μέλμπεργκ Ιμπαγάσα, Τζιμπούρ, Μιραλάς, Μπράβο, Φουστέρ, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Ριέρα.

Λάρισα: Αμπάρης, Νταμπίζας, Ταυλαρίδης, Ταλ, Κουζέν, Αμπουμπακάρι, Μετίν, Πανκράτ, Ρέντζας Πλιάγκας, Κατσιαρός.

* Ο κόσμος κάνει περισσότερο αισθητή την παρουσία του. Πάνω από έξι χιλιάδες "ερυθρόλευκοι"

* Στο γήπεδο και ο Μανώλης Κοντάρος, που αποτελεί γνωστό φίλο του Ολυμπιακού και κουμπάρο του προέδρου του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη.

* Ένα μεγάλο αφιέρωμα για τον Αντώνη Νικοπολίδη φιλοξενείται στο match programme, σχετικά με την προσφορά του στον Θρύλο, στα επτά χρόνια του στο Λιμάνι.

* Οι παλιοί άσοι έδωσαν τη σειρά τους στους σύγχρονους, καθώς αμέσως μετά τη λήξη του ματς των Βετεράνων βγήκαν στο αγωνιστικό χώρο οι παίκτες του Θρύλου, με πρώτους τους Χολέμπας και Μοντέστο.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 17-4-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις