Logo

Χονγκ Κονγκ: ''Σπάει'' ταμεία η πρώτη 3D πορνοταινία



 
 

porn_22-4-2011«Sex and Zen: Extreme Ecstasy», είναι ο τίτλος της πορνό ταινίας, που είναι η πρώτη η οποία έχει γυριστεί σε 3D και προβάλλεται εδώ και λίγες ημέρες στο Χονγκ Κονγκ «σπάζοντας» ταμεία.

(Δείτε  βίντεο)

Πρόκειται για μια ερωτική κωμωδία, που αποτελεί ριμέικ ταινίας με το ίδιο όνομα, η οποία είχε προβληθεί στους κινηματογράφους της ασιατικής χώρας το 1991.

Η προβολή του τρισδιάστατου φιλμ σημειώνει τεράστια επιτυχία, καθώς έχει ήδη σπάσει το ρεκόρ εισπράξεων του Avatar στις κινηματογραφικές αίθουσες του Χονγκ Κονγκ.

Συγκεκριμένα, την ημέρα της πρεμιέρας της, που έγινε την περασμένη εβδομάδα, η ταινία σημείωσε εισπράξεις 2,72 εκατομμυρίων δολαρίων Χονγκ Κονγκ, δηλαδή 241.000 ευρώ.

Το Avatar του Τζειμς Κάμερον, που ήταν η πρώτη τρισδιάστατη ταινία της νέας τεχνολογίας, την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας της είχε καταγράψει εισπράξεις 2,63 εκατ. δολάρια Χονγκ Κονγκ (233.000 ευρώ).

Η επιτυχημένη πορεία της εν λόγω ταινίας φαίνεται ότι οφείλεται κατά ένα μεγάλο μέρος στους θεατές από την ηπειρωτική Κίνα, οι οποίοι εισρέουν κατά δεκάδες Χονγκ Κονγκ, καθώς στους κινεζικούς κινηματογράφους, όπως επισημαίνει το BBC απαγορεύεται η προβολή ερωτικών ταινιών.

porn2_22-4-2011Η υπόθεση του έργου κινείται χρονικά στην αρχαία Κίνα. Ο σεναριογράφος διηγείται, μέσω της οθόνης, την ιστορία ενός σεξουαλικά ανικανοποίητου λόγιου στην τότε κινεζική κοινωνία.

Ο λόγιος, που δεν βρίσκει ικανοποίηση στο σεξ, γνωρίζεται με έναν ευγενή και τελικά χάνεται στις απολαύσεις του χαρεμιού του.

«Πρέπει να δουλεύω πιο σκληρά για να μην απογοητεύσω το κοινό», είχε δηλώσει η 22χρονη πρωταγωνίστρια του έργου Σαόρι Χάρα, θέλοντας να δείξει πόσο κουραστικά ήταν τα γυρίσματα για τους συντελεστές της ταινίας.

Ωστόσο, παρά τις δυσκολίες, εκτιμάται πως το «αύριο» της κινηματογραφικής βιομηχανίας στηρίζεται στα τρισδιάστατα φιλμ.

Αυτή ήταν, άλλωστε, και η άποψη του Κρίστοφερ Σαν, σκηνοθέτη του Sex an Zen, ο οποίος, πέρυσι το καλοκαίρι λίγο μετά την έναρξη των γυρισμάτων, δήλωνε στο AFP: «Αυτό είναι το μέλλον της βιομηχανίας κινηματογράφου. Είναι στην ανθρώπινη φύση να θέλουμε να βλέπουμε τα πράγματα σε τρεις διαστάσεις».

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τουλάχιστον δύο στούντιο ετοιμάζουν τρισδιάστατες ερωτικές ταινίες, οι οποίες είναι σχετικές με:

* μια πορνογραφική παρωδία του Avatar που γυρίζεται σε τρεις διαστάσεις από την αμερικάνικη εταιρεία Hustler, γνωστή από το ομώνυμο ανδρικό περιοδικό, και

*ένα 3D ριμέικ της ερωτικής ταινίας Καλιγούλας - προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1979 - του οποίου παραγωγός θα είναι ο ιταλός σκηνοθέτης της αρχικής ταινίας Τίντο Μπρας.

          

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

          

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 22-4-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις