Logo

Κρήτη: Κλέφτης εκκλησίας με... οικολογική συνείδηση



 
 

kleftis_22-4-2011Μπορεί να κλέβει εκκλησίες, αλλά πάνω απ’ όλα είναι… οικολόγος, ο 29χρονος που αφαίρεσε αλουμινένια αντικείμενα από ιερό ναό, ο οποίος βρίσκεται στον Κρουσώνα Ηρακλείου Κρήτης και τα έστειλε χωρίς δεύτερη σκέψη για ανακύκλωση.

Ειδικότερα, ο 29χρονος έκλεψε από την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου 3 αλουμινένιες πόρτες, που ήταν οι είσοδοι και έξοδοι του ναού, ένα αλουμινένιο παράθυρο και τη μεταλλική πόρτα του ξενώνα.

Ο κλέφτης μετέφερε τα κλοπιμαία και τα πούλησε σε εταιρεία ανακύκλωσης, όπως ανακάλυψε μετά από έρευνες που διενήργησε το αστυνομικό τμήμα Αγίου Μύρωνα.

Τα κλεμμένα αντικείμενα δεν είχαν ακόμη ανακυκλωθεί όταν εντοπίστηκαν στην εταιρεία που πουλήθηκαν από τους αστυνομικούς. Έτσι, αποδόθηκαν από τους τελευταίους στον εφημέριο του ιερού ναού, ο οποίος προηγουμένως τα είχε αναγνωρίσει.

kleftis1_22-4-2011Μετά από την αναγνώριση των αντικειμένων από τον εφημέριο,  οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 61χρονο υπεύθυνο της εταιρείας ανακύκλωσης και σχημάτισαν εναντίον του δικογραφία για «αποδοχή προϊόντων εγκλήματος».

Όσο για τον 29χρονο δράστη, αναζητείται και οι αστυνομικοί καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να τον συλλάβουν, πριν προλάβει να… ανακυκλώσει και δεύτερη εκκλησία.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 22-4-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις