Logo

Τον πρόδωσε το τατουάζ του !



 
 

stpdtt_23-4-2011Mέλος συμμορίας καταδικάστηκε σε θάνατο για ληστεία και φόνο - παρέμενε ανεξιχνίαστος εδώ και 7 χρόνια - μετά την ανακάλυψη, από την αστυνομία, ενός λεπτομερούς τατουάζ στο στήθος του, που απεικόνιζε το φονικό!

Όπως επισήμανε  εκπρόσωπος της αστυνομίας, ο δολοφόνος αποκαλύφθηκε  κατά τύχη, όταν ο ερευνητής ανθρωποκτονιών, Kevin Lloyd, κοίταζε φωτογραφίες από μέλη συμμοριών με τατουάζ.

Από το πουθενά, το τατουάζ του Άντονι Γκαρσία τράβηξε την προσοχή του επειδή του θύμισε μια υπόθεση δολοφονίας έξω από μια κάβα, την οποία είχε προσπαθήσει να διαλευκάνει το 2004.

Το αποκαλυπτικό τατουάζ του Γκαρσία, έδειχνε έναν άντρα με σώμα που μοιάζει με φιστίκι (αργκό των συμμοριών για τον συμβολισμό μέλους αντίπαλης συμμορίας) να πυροβολείται και να πέφτει στο έδαφος, έξω από μια κάβα.

Το παρατσούκλι του Γκαρσία είναι “Chopper”, γι’ αυτό και το τατουάζ απεικόνιζε κι ένα μικροσκοπικό ελικόπτερο να πυροβολεί προς το έδαφος.

Τέλος, σαν να μην ήταν αρκετά… κατατοπιστικά όλα τα παραπάνω, το τατουάζ περιελάμβανε τα Χριστουγεννιάτικα φωτάκια που κρέμονταν από την οροφή της κάβας την ημέρα που ο Γκαρσία σκότωσε τον 23χρονο John Juarez, καθώς και μια λάμπα και μια πινακίδα από τον δρόμο ακριβώς απέναντί της.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 23-4-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις