Logo

Ζήτησε το δώρο Πάσχα και έφυγε δαρμένη!



 
 

xylo_dwro_26-4-2011Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης αναμένεται να δικαστεί την Τετάρτη 54χρονος εργοδότης μετά από μήνυση εργαζόμενης στην επιχείρησή του, η οποία τον κατήγγειλε ότι την ξυλοκόπησε, επειδή τόλμησε να του ζητήσει  το δώρο του Πάσχα που δικαιούται!

Η 45χρονη μηνύτρια, που εργάζεται ως καθαρίστρια στο ξενοδοχείο του 54χρονου, υποστηρίζει ότι την Τρίτη, όταν πήγε να ζητήσει το δώρο του Πάσχα,  ο επιχειρηματίας της επιτέθηκε λεκτικά και στη συνέχεια τη χτύπησε μπροστά στα μάτια άλλων υπαλλήλων.

Η εργαζόμενη έχοντας μώλωπες σ' όλο της το σώμα, όπως επισημαίνει στη μήνυσή της, μεταφέρθηκε αμέσως μετά το περιστατικό στο Κέτρο Υγείας Κουφαλίων της Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια υπέβαλλε στην αστυνομία μήνυση σε βάρος του ξενοδόχου για εξύβριση, απειλή και πρόκληση σωματικών βλαβών.

Έτσι, ο επιχειρηματίας, συνελήφθη και  αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο. 

Σημειώνεται, ότι ο κατηγορούμενος ξενοδόχος αρνείται ότι χτύπησε την υπάλληλό του, υποστηρίζοντας ότι της κατέβαλε  το δώρο του Πάσχα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 26-4-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις