Logo

Και όμως είναι η Κέιτ Μίντλτον(vid)



 
 

katemiddleton_25-4-2011Ο ιός του βασιλικού γάμου χτύπησε και το Facebook. Δεκάδες γυναίκες που είχαν την τύχη ή την ατυχία να μοιράζονται το ίδιο όνομα με την Κέιτ Μίντλτον, τη μέλλουσα σύζυγο του πρίγκιπα Γουίλιαμ, είδαν το προφίλ τους στο δημοφιλές δίκτυο να διαγράφεται, λόγω της υποψίας ότι μπορεί να είναι πλαστά.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της 32χρονης Κέιτ Μίντλτον από τη Βοστώνη, η οποία είδε τον περασμένο Ιανουάριο τον λογαριασμό της στο Facebook να διαγράφεται και τους παπαράτσι να εμφανίζονται στο κατάστημα ποδηλάτων όπου εργάζεται, ζητώντας της να μιλήσει με βρετανική προφορά.

«Το Facebook απενεργοποίησε το λογαριασμό μου με τη δικαιολογία ότι χρησιμοποιώ ψεύτικο όνομα. Μπορεί η αληθινή Κέιτ Μίντλτον να σηκωθεί παρακαλώ;» έγραψε η ίδια στο Twitter.

Σύντομα ανακάλυψε ότι είχαν αφαιρεθεί επίσης οι ετικέτες με το όνομά της από όλες τις φωτογραφίες της. «Άλλη μια απόδειξη ότι κάποιος είναι ανύπαρκτος εάν δεν είναι γαλαζοαίματος», σχολίασε αμέσως μετά.

Το προφίλ της ενεργοποιήθηκε και πάλι μία εβδομάδα αργότερα και αφού χρειάστηκε να αποδείξει η ίδια ότι αυτό είναι το πραγματικό της όνομα.

«Δεν με ενδιαφέρει να παριστάνω την άλλη Κέιτ Μίντλτον», λέει η ίδια, αλλά είναι διατεθειμένη να χρησιμοποιήσει το θόρυβο γύρω από το όνομά της για  να προκαλέσει την προσοχή σε ένα ποδηλατικό αγώνα με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για τους ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας. Αν καταφέρει να συγκεντρώσει $10.000, υποσχέθηκε να ανέβει στο ποδήλατο φορώντας νυφικό.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-4-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις