Logo

Η πεντάστερη σουίτα όπου θα ντυθεί νύφη η Κέιτ Μίντλετον



 
 

stkt_28-4-2011Αυτή είναι η σουίτα του ξενοδοχείου πέντε αστέρων, στην οποία θα περάσει το τελευταίο της βράδυ  ως… “κοινή θνητή” η Κέιτ Μίντλετον!

(Δείτε φωτο) 

Η νύφη θα μεταβεί σήμερα στη βασιλική σουίτα του ξενοδοχείου Goring, η διαμονή στην οποία κοστίζει 5.621 ευρώ το βράδυ, μαζί με τη μητέρα και την αδελφή της.

Τα δωμάτια έχουν υποστεί διαρρυθμίσεις αξίας 168.630 ευρώ – δίνοντας στην 29χρονη Κέιτ μια γεύση από την πολυτέλεια στην οποία πολύ σύντομα θα πρέπει να συνηθίσει – ενώ χθες, το προσωπικό γέμισε τη σουίτα με περισσότερες από 20 ανθοδέσμες εν αναμονή της άφιξης της νύφης.

Η σουίτα της Κέιτ περιλαμβάνει ένα κρεβάτι από σκούρο ξύλο με ουρανό, το οποίο έχει μια τηλεόραση που αναδύεται με το πάτημα ενός κουμπιού.

Ένα από τα μπάνια έχει μια μεγάλη καμπίνα ντους, στην οποία υπάρχει μια ελαιογραφία πίσω από μια γυάλινη οθόνη, ενώ ένα άλλο μπάνιο της σουίτας έχει ενσωματωμένη τηλεόραση, καθώς και αυθεντικά έπιπλα του 19ου αιώνα.

Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο μετράει 100 χρόνια λειτουργίας και είναι ένα από τα αγαπημένα των πλούσιων και διασήμων του κόσμου.

Οι Μίντλετονς έχουν κλείσει και τα 71 δωμάτια του ξενοδοχείου για την οικογένεια και τους φίλους τους, όπου και σκοπεύουν να κάνουν δεξίωση για εκείνους που δεν είναι καλεσμένοι στη γαμήλια δεξίωση, στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

stlvnrm_28-4-2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

stbdrm_28-4-2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

stbth_28-4-2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

stlng_28-4-2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-4-2011 από directNEWS.gr

σχετικά θέματα:

Yahoo: Η Κέιτ Μίντλετον πιο δημοφιλής από τον Ομπάμα


Τελευταίες Ειδήσεις