Logo

Στον Εισαγγελέα για τη μεταφορά 30 κιλών χασίς



 
 

xasis_30-4-2011Για κακουργηματικές παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών διώκονται τα μέλη ελληνοαλβανικής ομάδας που συνελήφθησαν για τη διακίνηση 30 κιλών χασίς και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων. 

Οι συλληφθέντες είναι συνολικά έξι, ένας 38χρονος Έλληνας και πέντε Αλβανοί ηλικίας από 27 ετών έως 41 ετών, οι τρεις εκ των οποίων συνελήφθησαν στον εθνικό δρόμο Ιωαννίνων – Κακαβιάς και οι υπόλοιποι στα Τρίκαλα, όπου κατευθυνόταν το φορτίο των ναρκωτικών.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Δελβινακίου εντόπισαν και ακινητοποίησαν κοντά στη διασταύρωση Παρακαλάμου, στον εθνικό δρόμο Ιωαννίνων – Κακαβιάς ένα επιβατικό αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 38χρονος Έλληνας. Μέσα στο Ι.Χ. οι αστυνομικοί βρήκαν δύο σάκους με ακατέργαστη κάνναβη βάρους, περίπου 29,5 κιλών και ένα όπλο τύπου «Kalashnikov» με γεμάτη γεμιστήρα από 29 σφαίρες.

Ως προπομποί του αυτοκινήτου με τα ναρκωτικά κινούνταν στην ίδια οδό ακόμη δύο Ι.Χ. που τα οδηγούσαν δύο Αλβανοί, οι οποίοι συνελήφθησαν, όπως και ο 38χρονος Έλληνας.

Ο τελευταίος υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι προμηθεύτηκε από άγνωστο άτομο στα ελληνοαλβανικά σύνορα τα ναρκωτικά και το όπλο και ότι θα τα μετέφερε στα Τρίκαλα.

Στη θεσσαλική πόλη μετέβησαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων και συνέλαβαν τρεις Αλβανούς, οι οποίοι επρόκειτο να παραλάβουν το χασίς και το όπλο.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 30-4-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις