Logo

Δημοσιογράφος μιλά για το βασανισμό της από 300 άνδρες



 
 

sarahlogan_30-4-2011«Σκέφτηκα ότι όχι μόνο θα πεθάνω εδώ, αλλά θα είναι ο πιο φριχτός και βασανιστικός θάνατος που θα μπορούσα να έχω!».

Αυτό είπε στην εκπομπή «60 Minutes» του CBS, η Σάρα Λόγκαν, επικεφαλής των ανταποκριτών του καναλιού, που αποφάσισε να μιλήσει για την σεξουαλική επίθεση και τα βασανιστήρια που υπέστη από 300 άνδρες, ενώ κάλυπτε την λαϊκή εξέγερση στην Αίγυπτο. (Δείτε το βίντεο)

«Η μπαταρία της κάμερας τελείωσε και έπρεπε να σταματήσουμε τη δουλειά για λίγο. Ξαφνικά ο Μπαχάρ (ο αιγύπτιος εικονολήπτης) με κοιτάζει και μου λέει: Πρέπει να φύγουμε από εδώ τώρα», είπε στην εκπομπή, που προβάλεται σήμερα.

«Επί πολλά λεπτά με βίαζαν με τα χέρια τους. Τα ρούχα μου είχαν γίνει μικρά, μικρά κομματάκια. Το πιο σοκαριστικό ήταν το πόσο αδυσώπητοι ήταν. Χαίρονταν με τον πόνο μου. Οσο ούρλιαζα, τόσο πιο πολύ με κακοποιούσαν!»

Σύμφωνα με την ίδια, η επίθεση διήρκεσε 40 λεπτά και οι θύτες ήταν περίπου 200 με 300 άντρες.

«Όταν πίστεψα ότι θα πεθάνω, σκέφτηκα "δεν μπορώ να πιστέψω ότι τους άφησα να με σκοτώσουν", ότι δεν πάλεψα περισσότερο, ότι εγκατέλειψα τα παιδιά μου», λέει.

Η Σάρα Λόγκαν επέστρεψε στην εργασία της στις 27-04. Είναι από τη Nότια Aφρική είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά. Εργάζεται ως πολεμική ανταποκρίτρια εδώ και 18 χρόνια.


ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 1-5-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις