Logo

Εισαγγελική έρευνα για τα επεισόδια στον τελικό Κυπέλλου



 
 

epeisodiaTelikosKypellou_02-05-2011Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση, προς κάθε κατεύθυνση, θα διεξάγει ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αναστάσιος Κανελλόπουλος, για τα σοβαρά έκτροπα που έγιναν το περασμένο Σάββατο, στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ της ΑΕΚ και του Ατρόμητου.

Ο κ. Κανελόπουλος, ο οποίος εποπτεύει τα γήπεδα και την αθλητική βία, θα καλέσει εκπροσώπους των σωματείων, φιλάθλους, αστυνομικούς διευθυντές κλπ, προκειμένου να διερευνήσει εάν και κατά πόσο υπάρχουν ευθύνες για τα θλιβερά επεισόδια, που αμαυρώνουν την εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό.

Στο μεταξύ, ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Γ. Νικητιάδης δήλωσε σήμερα Δευτέρα, ότι η πολιτεία είναι αποφασισμένη από το επόμενο πρωτάθλημα, να κλείσει τη “στρόφιγγα” της χρηματοδότησης στο ποδόσφαιρο εάν η ΕΠΟ, στη γενική συνέλευση της 3ης Ιουνίου, δεν αλλάξει το Πειθαρχικό της Δίκαιο.

Τέλος ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ) σε ανακοίνωσή του αναφέρει μεταξύ των άλλων: «Όλοι όσοι έχουμε ευθύνες, συμπεριλαμβανομένων των ΜΜΕ και των εκπροσώπων τους, οφείλουμε να τις αναλάβουμε σήμερα, τώρα, που είναι ορατό όσο ποτέ άλλοτε, το σοβαρό ενδεχόμενο να θρηνήσουμε και νεκρούς, στους ποδοσφαιρικούς χώρους που έχουν εξελιχθεί σε ρωμαϊκές αρένες».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 2-5-2011 από directNEWS.gr

Σχετικά θέματα:

Σοβαρά επεισόδια πριν τον τελικό Κυπέλλου


Τελευταίες Ειδήσεις