Logo

Η "έπαυλη" που σκότωσαν τον Οσάμα Μπιν Λάντεν



 
 

 bnldnvl_3-5-2011Πώς ήταν, η περίφημη έπαυλη, την οποία ο νούμερο 1 καταζητούμενος στον κόσμο αποκαλούσε “σπίτι”; (Δείτε βίντεο και φωτο)

Το κτίσμα βρίσκεται στην πόλη Αμποταμπάντ, στο Πακιστάν, περίπου δύο ώρες έξω από το Ισλαμαμπάντ και σύμφωνα με τους Times, οι κάτοικοί του λάμβαναν σοβαρά υπόψη τους την ασφάλεια – σε σημείο, μάλιστα, να φτάσουν να καίνε τα σκουπίδια τους αντί να τα βγάζουν στον δρόμο, όπως έκαναν οι υπόλοιποι γείτονές τους.

Σίγουρα, πάντως, δεν έχει καμία σχέση με το σπήλαιο στα βουνά, όπου πολλοί φαντάζονταν ότι κρυβόταν ο Μπιν Λάντεν. Αντίθετα, πρόκειται για μία έπαυλη, η οποία βρίσκεται στις παρυφές του κέντρου της πόλης και η οποία είναι περικυκλωμένη με τοίχους από μπετόν έως 6 μέτρων που καταλήγουν σε συρματοπλέγματα.

Η αξία του ακινήτου εκτιμήθηκε στα 675.000 ευρώ και υπολογίζεται ότι κατασκευάστηκε το 2005.

Το βίντεο που ακολουθεί, δημοσιοποιήθηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο ABC και σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, δείχνει το εσωτερικό της έπαυλης μετά το μακελειό.

              

Το Αμερικανικό Υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε, επίσης, την ακόλουθη γραφική παράσταση και δορυφορικές φωτογραφίες από την έπαυλη:

cmpnd_3-5-2011

 

 

 

 

 

 

 

 

stllt_3-5-2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

gnstllt_3-5-2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ndgn_3-5-2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 3-5-2011 από directNEWS.gr

σχετικά θέματα:

Νεκρός ο Οσάμα Μπιν Λάντεν


Τελευταίες Ειδήσεις