Logo

Πεντάχρονος πουλάει τα "τερατάκια" του για τις... θεραπείες του



 
 

bpstrt_3-5-2011Ένα μικρό αγόρι, το οποίο προσπαθεί να καταπολεμήσει τον καρκίνο, πουλάει εικόνες με τα αγαπημένα του τερατάκια, που έχει ζωγραφίσει ο ίδιος, προκειμένου να μπορέσει να πληρώσει για τη θεραπεία που θα μπορούσε να σώσει τη ζωή του.

Ο Έινταν Ριντ, 5 ετών, από το Κάνσας, διαγνώστηκε με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία στις 13 Σεπτεμβρίου του περασμένου έτους.

Από τότε, έχει υποστεί πολλές εβδομάδες θεραπείας, καθώς και χημειοθεραπείας, λοιμώξεις και άλλες επώδυνες διαδικασίες.

Οι γονείς του μικρού, Κέιτι και Γουίλι, καταρρακώθηκαν από τη διάγνωση, αλλά επανέκτησαν τις ελπίδες τους, όταν οι ειδικοί τους είπαν ότι ο τύπος καρκίνου από τον οποίο πάσχει ο μικρός Έινταν, έχει ποσοστό θεραπείας 90%.

Το οικονομικό βάρος, όμως, ήταν ασήκωτο για τους γονείς του μικρού, καθώς είχαν ν’ αντιμετωπίσουν ένα βουνό από λογαριασμούς νοσοκομείων, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να βγάλουν προς πώληση ακόμα και το σπίτι τους, προκειμένου να βρουν χρήματα για τη θεραπεία.

Η πώληση του σπιτιού, ωστόσο, έχει μπει πλέον σε αναμονή, χάρη στην ιδέα της 26χρονης αδελφής του Έινταν να μετατρέψουν το πάθος του να ζωγραφίζει τερατάκια σε τρόπο αποταμίευσης περισσότερων χρημάτων, τα οποία είναι απαραίτητα για τη θεραπεία του 5χρονου αγοριού.

Μέχρι στιγμής, ο Έινταν έχει πουλήσει περισσότερα από 3.000 σχέδια, πολλά από τα οποία ζωγράφισε στο κρεβάτι του νοσοκομείου, ενώ οι συνολικές πωλήσεις έχουν ξεπεράσει τα 20.300 ευρώ.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 3-5-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις