Logo

ΗΠΑ: Επίθεση αστυνομικού σε 15χρονη !



 
 

astynomikos_6-5-2011Ένας αστυνομικός στο Φοίνιξ, της Αριζόνα, αποτελεί αντικείμενο έρευνας μετά από τη δημοσίευση ενός αποκαλυπτικού βίντεο στο YouTube. (Δείτε το βίντεο)

Αυτό που σοκάρει περισσότερο στο βίντεο είναι ότι ο εν λόγω αστυνομικός φαίνεται να σπρώχνει με μεγάλη δύναμη ένα 15χρονο κορίτσι σε έναν τοίχο, παρά το γεγονός ότι η έφηβη δεν δείχνει να αποτελεί καμία απειλή. 

Αντίθετα, το βίντεο δείχνει τη νεαρή κοπέλα να απομακρύνεται πεζή από το σημείο όπου διαπληκτιζόταν με μια φίλη της και... τον άνθρωπο του νόμου να τρέχει ξαφνικά από πίσω της και να τη σπρώχνει βίαια στο έδαφος.

Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Ιανουάριο, λίγη ώρα αφού απέβαλαν την έφηβη κοπέλα, η οποία βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, από το σχολείο της επειδή επιτέθηκε σε έναν καθηγητή και τη μητέρα της.

Όμως υπάλληλος της αστυνομίας βρήκε κατά τύχη το εν λόγω βίντεο στο διαδίκτυο την περασμένη Τρίτη και το έδειξε σε έναν αξιωματικό, με αποτέλεσμα να διαταχθεί ποινική και εσωτερική έρευνα για τις ενέργειες του τραμπούκου αστυνομικού, ο οποίος τέθηκε ήδη σε διαθεσιμότητα.

                    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 6-5-2011 από  directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις