Logo

Ο Μιραλάς για πάντα στο λιμάνι



 
 

Miralas_09-05-2011Ο Βαγγέλης Μαρινάκης συναντήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (9/5) με τον Βέλγο μεσοεπιθετικό και βρέθηκε η «χρυσή» τομή, έτσι ώστε ο ποδοσφαιριστής να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι όροι της νέας συμφωνίας είναι περίπου οι ίδιοι με αυτούς που υπήρχαν στο συμφωνητικό που είχαν υπογράψει πέρυσι οι δύο πλευρές, όταν ο παίκτης είχε παραχωρηθεί δανεικός από τη Σεντ Ετιέν.

Δηλαδή, ο Μιραλάς για τα επόμενα χρόνια θα αμοίβεται με περίπου 1,2 εκατ. ευρώ ετησίως, ενώ η ρήτρα αγοράς του από άλλη ομάδα αυξήθηκε κοντά στα επίπεδα που επιθυμούσε ο Ολυμπιακός, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο ότι πλέον είναι στα 8 εκατ. ευρώ.

Ο Μιραλάς εξέφρασε στον πρόεδρο του Ολυμπιακού την επιθυμία του να συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα του λιμανιού και χωρίς την παρουσία του εκπροσώπου του, Κριστόφ Ενροτό, χρειάστηκαν μόλις λίγα λεπτά για να δώσουν τα χέρια τους οι δύο άνδρες.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε στον Μιραλάς να καταλάβει ότι στον Ολυμπιακό όλοι οι ποδοσφαιριστές αντιμετωπίζονται το ίδιο και ότι αυτό που είναι το πιο σημαντικό μέσα στην ομάδα είναι η ηρεμία και η διατήρηση των ισορροπιών.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 9-5-2011 από directNEWS.gr πηγή:onsports


Τελευταίες Ειδήσεις