Logo

Η ΕΛΑΣ "ακουμπάει" τους δράστες της επίθεσης κατά του Κύρου Βασσάρα



 
 

                                              ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Vassaras_kyros_19-11-2010Άναψε πράσινο… στις έρευνες της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό των δραστών της άνανδρης επίθεσης εναντίον του πρώην διεθνούς διαιτητή Κύρου Βασσάρα.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του directNEWS.gr,  οι αρμόδιες υπηρεσίες της Ασφάλειας Αττικής αξιοποιώντας  μαρτυρίες και σημαντικά ευρήματα - τόσο από τους βοηθητικούς χώρους του ΟΑΚΑ όσο και από το χώρο του συμβάντος - φέρεται  να βρίσκονται πολύ κοντά στον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπαιτίων, οι οποίοι είναι τέσσερις.

Οι δράστες, όπως ανέφεραν στο directnewsgr αστυνομικές πηγές, κινούνται στο χώρο της νύχτας, ενώ κάποιοι εξ αυτών έχουν σχέση με ναρκωτικά και είναι προσεσημασμένοι.

Εκείνο που απομένει τώρα στο αρμόδιο τμήμα ερευνών της Ασφάλειας είναι να καταδείξει, συγκεντρώνοντας επαρκή στοιχεία, τον ηθικό αυτουργό της εγκληματικής ενέργειας, ο οποίος -   σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις - είναι  πολύ γνωστός παράγοντας  μεγάλης ΠΑΕ…

Υπενθυμίζεται ότι ο Κύρος  Βασσάρας ήταν παρατηρητής διαιτησίας στο ντέρμπυ Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού,  που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ το Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super Leagua.

Μετά τη λήξη του αγώνα καθώς έφτανε με TAXI στο σπίτι της πεθεράς του στη Καμίνια, δέχθηκε πολλαπλά χτυπήματα από αγνώστους με γκλομπ και γροθιές στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματός του, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με ελαφρά διάσειση.

Την επίθεση κατά του διευθυντή Ανάπτυξης Διαιτησίας της ΕΠΟ καταδίκασε απερίφραστα  ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Ευ. Μαρινάκης  τονίζοντας  ότι «ο εκφοβισμός και η τρομοκρατία δεν θα περάσουν», καθώς  επίσης  η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ο ΠΣΑΠ  κ.α.

Σημειώνεται ότι το Σεπτέμβριο του 2010 ο κ. Μαρινάκης είχε προτείνει στην ΕΠΟ την αντικατάσταση του Βασίλη Τεροβίτσα από τον Κύρο Βασσάρα στην προεδρία της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας (ΚΕΔ).

Στην πρόταση αυτή είχε αντιδράσει έντονα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενώ είχε εκδώσει και σχετική ανακοίνωση.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-11-2010 από directNEWS


Τελευταίες Ειδήσεις