Logo

Χωρίς Λεβέντη... ο ΑΝΤ1



 
 

leventis_20-11-2010Παρελθόν αποτελεί ο Γιώργος Λεβέντης, πλέον για το κανάλι του Αμαρουσίου, μετά την υποβολή  παραίτησης από την διοίκηση του σταθμού προκειμένου να δεχτεί πρόταση συνεργασίας  από το εξωτερικό.  Σύμφωνα με πληροφορίες η πρόταση ήρθε από το Λονδίνο και συγκεκριμένα από τον γνωστό από το Αγγλικό "X-Factor Σάιμον Κόουελ – τον «κύριο τηλεπαιχνίδι» όπως τον αποκαλούν.

Παρόλο βέβαια που όλα δείχνουν πως πρόκειται για οικειοθελή αποχώρηση, που γίνεται σε φιλικό κλίμα, πολλοί πιστεύουν ότι στην απόφασή του αυτή συνετέλεσε η άφιξη του Αλεξάντερ Χόλαντ το περασμένο καλοκαίρι στο κανάλι του ΑΝΤ1, ύστερα από την οποία αποδυναμώθηκε  αισθητά η θέση του.

Ο κ. Λεβέντης  θα εξακολουθήσει να ασκεί τα καθήκοντά του  μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου. Από την 1η Ιανουαρίου 2011 την θέση του θα αναλάβει ο… Αλεξάντερ Χόλαντ!

Όσον αφορά  τη συμετοχή του στη θέση του κριτή στο "X-Factor" πιθανότατα θα συνεχιστεί κανονικά, εφόσον το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί στο τέλος Ιανουαρίου 2011, κάτι που θέλησε να επιβεβαιώσει ο Γιώργος Θεοφάνους κατά τη διάρκεια του show χθες βράδυ λέγοντας : «Ο Γιώργος δεν φεύγει»
Άλλωστε η διακοπή της συνεργασίας του με τον ΑΝΤ1 έχει να κάνει με τη διοικητική και όχι την τηλεοπτική του υπόσταση.

Το επίσημο δελτίο Τύπου του καναλιού έχει ως εξής:

"...Μετά από 3 χρόνια επιτυχημένης θητείας στη θέση του Γενικού Διευθυντή του ΑΝΤ1 TV, ο Γιώργος Λεβέντης αποφάσισε να αποχωρήσει από την εταιρία, για να αναλάβει καθήκοντα σε μία νέα σημαντική θέση διεθνούς εμβέλειας.
Κατά τη διάρκεια της θητείας του, ο Γιώργος ανανέωσε και επανατοποθέτησε με επιτυχία το brand του ΑΝΤ1 TV  και συγχρόνως έκανε τις πρώτες απαραίτητες κινήσεις για τη μείωση του λειτουργικού κόστους του καναλιού.

Τη θέση του γενικού διευθυντή του ΑΝΤ1 θα αναλάβει ο Alexander Holland, παράλληλα με τα καθήκοντά του ως Chief Operating Officer του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ".

 Παρ’όλα αυτά πληροφορίες αναφέρουν, πως ο Γιώργος Λεβέντης εξετάζει το ενδεχόμενο να συνεχίσει ίσως την συνεργασία του με τον Όμιλο ΑΝΤ1 από άλλη θέση παράλληλα  με τις δραστηριότητές του  στο Λονδίνο.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 20-11-2010 από directNEWS


Τελευταίες Ειδήσεις