Logo

ΗΠΑ: Συνελήφθη ο Στρος-Καν για σεξουαλική επίθεση !



 
 

stroskan2-16-5-2011Ο επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος-Καν συνελήφθη στη Νέα Υόρκη και κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε καμαριέρα ξενοδοχείου.

(Δείτε  βίντεο)

Όπως αναφέρουν τα διεθνή πρακτορεία τη σχετική είδηση αναγράφει κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας New York Times.

H αμερικανική εφημερίδα αναφέρει συγκεκριμένα, ότι ο γενικός διευθυντής του ΔΝΤ και πιθανός υποψήφιος του Σοσιαλιστικού κόμματος στις προεδρικές εκλογές στη Γαλλία τον Απρίλιο του 2012, συνελήφθη στο διεθνές αεροδρόμιο Κέννεντυ.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα ο Στρος-Καν κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε καμαριέρα του ξενοδοχείου όπου διέμενε.

Την είδηση της σύλληψης του Στρος-Καν επιβεβαίωσε, τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Κυριακής, ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της Νέας Υόρκης Πολ Μπράουν.

Ειδικότερα, δήλωσε ότι η γυναίκα που έκανε την καταγγελία σε βάρος του Στρος-Καν είναι μια 32χρονη καμαριέρα, που αμέσως μετά την σεξουαλική επίθεση που δέχθηκε, κατήγγειλε το περιστατικό.

Σύμφωνα, όσα υποστήριξε η καμαριέρα, ο επικεφαλής του ΔΝΤ προσπάθησε να την εξαναγκάσει να του κάνει στοματικό σεξ! 

Η 32χρονη, όπως επισημαίνεται στην επίσημη αστυνομική ενημέρωση, υποστήριξε ότι ο Στρος-Καν βγήκε γυμνός από το μπάνιο γύρω στη μία το μεσημέρι (τοπική ώρα) και της επιτέθηκε εξαναγκάζοντας την να του κάνει στοματικό σεξ και κρατώντας τη με τη βία.

Η κοπέλα αντέδρασε με τρόμο και αμέσως κάλεσε σε βοήθεια.

Τότε, ο Στρος-Καν έφυγε εσπευσμένα από το ξενοδοχείο - τόσο εσπευσμένα που ξέχασε εκεί το κινητό του τηλέφωνο - και επιβιβάσθηκε σε αεροσκάφος της Air France, το οποίο επρόκειτο να πραγματοποιήσει πήση για το Παρίσι.

Ωστόσο, το αεροσκάφος τέθηκε σε αναμονή και αστυνομικοί μπήκαν μέσα και πέρασαν χειροπέδες στον διευθυντή του Νομισματικού Ταμείου.

Ο Στρος-Καν την Δευτέρα επρόκειτο να λάβει μέρος στη Σύνοδο των υπουργών Οικονομικών των χωρών-μελών της Ευρωζώνης στις Βρυξέλλες.

Ασκήθηκε δίωξη

Το πρωί της Κυριακής απαγγέλθηκαν εναντίον του Ντομινικ Στρος Καν κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση, απόπειρα βιασμού και ομηρία.

Ο κατηγορούμενος, πλέον, επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον δικαστή μέσα στις επόμενες ώρες. 

Όπως είπε ο δικηγόρος του Στρος Καν Μπέντζαμιν Μπράφμαν, ο εντολέας του θα δηλώσει αθώος.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 15-5-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις