Logo

Το... στιγμιαίο λάθος του "Εξολοθρευτή"



 
 

svartseneger_17-5-2011Ένα εξώγαμο παιδί που απέκτησε με μέλος του προσωπικού του σπιτιού του, φαίνεται πως ήταν η αιτία του διαζυγίου του κινηματογραφικού «Εξολοθρευτή», Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, με την επί 25 χρόνια σύζυγό του, Μαρία Σράιβερ.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε το χωρισμό του στις 9 Μαΐου, αλλά η 55χρονη Σράιβερ είχε εγκαταλείψει την οικογενειακή έπαυλη στο Μπρέτγουντ του Λος Άντζελες, ήδη από τις αρχές του χρόνου.

Ο Σβαρτσενέγκερ εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση με την οποία παραδέχεται ότι είναι ο πατέρας ενός παιδιού εκτός γάμου, αναλαμβάνοντας πλήρως τις ευθύνες του, αντίθετα με ό,τι θα περίμενε κάποιος, κρίνοντας από παρόμοιες... εγχώριες υποθέσεις.

svartsenegerpaidia_17-5-2011«Καταλαβαίνω ότι αξίζω τα συναισθήματα θυμού και απογοήτευσης των φίλων και της οικογένειάς μου», λέει ο 62χρονος κινηματογραφικός αστέρας στην ανακοίνωσή του.

«Δεν υπάρχουν δικαιολογίες και αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη για τον πόνο που προκάλεσα. Ζήτησα συγνώμη από τη Μαρία, τα παιδιά και την οικογένειά μου. Λυπάμαι ειλικρινά.

Ζητώ από τα ΜΜΕ, να σεβαστούν τη σύζυγο και τα παιδιά μου σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο. Αν και εγώ αξίζω την προσοχή και την κριτική σας, η οικογένειά μου δεν την αξίζει».

Το όνομα της μητέρας του παιδιού δεν δημοσιοποιήθηκε, αλλά λέγεται ότι πρόκειται για μια γυναίκα που εργαζόταν για την οικογένεια τα τελευταία 20 χρόνια μέχρι τον περασμένο Ιανουάριο.

Το παιδί γεννήθηκε πριν ο Σβαρτσενέγκερ αρχίσει την επταετή πολιτική του καριέρα και είχε ήδη αποκτήσει τα τέσσερα παιδιά του, ηλικίας από 13 έως 21 ετών, με την Μαρία Σράιβερ.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 17-5-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις