Logo

Τορόντο: Μεγαλώνουν το παιδί τους σαν να μην έχει... φύλο



 
 

gndrn_28-5-2011Ένα ζευγάρι από το Τορόντο μεγαλώνει το βρέφος του σαν να μην έχει συγκεκριμένο φύλο!

Το μωρό, το οποίο ονομάζεται Στορμ Στόκερ και είναι μόνο 4 μηνών, σίγουρα θα έχει να αποφασίσει για πολλά πράγματα μεγαλώνοντας, όπως για παράδειγμα, αν θέλει να συμπεριφέρεται σαν αγόρι ή κορίτσι!

Απ’ ό,τι φαίνεται, το να στραφεί στ’ αδέλφια του για βοήθεια μάλλον δεν θα έχει κάποιο ιδιαίτερο νόημα, καθώς ο 5χρονος Τζαζ έχει μακριές κοτσίδες, φοράει ροζ σκουλαρίκια και φανταχτερά ροζ φορέματα, ενώ ο 2χρονος Κίο έχει μανία με τα κολάν, με αποτέλεσμα να τους περνάνε όλοι για κορίτσια.

Οι γονείς τους, ωστόσο, αποφάσισαν να προχωρήσουν ένα βήμα παραπέρα με το τρίτο τους παιδί και να κρατήσουν μυστικό το φύλο του – οι μαίες που ήταν παρούσες στη γέννα του μωρού, επιβεβαιώνουν ότι δεν είναι ερμαφρόδιτο – μέχρι να φτάσει στην κατάλληλη ηλικία όπου θα μπορεί να επιλέξει το ίδιο αν προτιμά να ζήσει τη ζωή του ως αγόρι ή κορίτσι.

Πέρα από τους γονείς, τα αδέλφια, έναν στενό οικογενειακό φίλο και τις 2 μαίες, κανένας άλλος δεν γνωρίζει το πραγματικό φύλο του ή της Στορμ.

Οι υπόλοιποι φίλοι και συγγενείς – ακόμα και οι παππούδες – έλαβαν ένα email από το ζευγάρι, το οποίο λέει: «Αποφασίσαμε να μην αποκαλύψουμε το φύλο του μωρού μας ως φόρο τιμής στην ελευθερία και το δικαίωμα της επιλογής».

crzfml_28-5-2011Η Κάθι μητέρα των παιδιών, δήλωσε ότι ενοχλήθηκε επειδή, αμέσως μετά τη γέννα, η πρώτη ερώτηση όλων αφορούσε το φύλο του μωρού της. «Το γεγονός ότι όλος ο κόσμος πρέπει να ξέρει τι υπάρχει ανάμεσα στα πόδια ενός μωρού, είναι ανθυγιεινό, βλαβερό και ηδονοβλεπτικό.

Γι’ αυτό κι εμείς αποφασίσαμε να το κρατήσουμε ασφαλές, υγιές και ιδιωτική υπόθεση και όχι μυστικό», πρόσθεσε η 38χρονη γυναίκα.

Η Κάθι και ο σύζυγός της, Ντέιβιντ Στόκερ, επιμένουν ότι δίνουν στα παιδιά τους την ελευθερία να εκφραστούν.

Όταν δημοσιοποίησαν, ωστόσο, την απόφασή τους στη φιλελεύθερη καναδική εφημερίδα Toronto Star, όχι απλά δεν έλαβαν τα εύσημα, αλλά, αντίθετα, εκατοντάδες αναγνώστες έστειλαν emails στην εφημερίδα, εκφράζοντας την αγανάκτησή  τους.

Ένα, μάλιστα, από αυτά έγραφε: «Αυτό είναι το τέλειο παράδειγμα του γιατί θα πρέπει να παίρνει κανείς άδεια για να αποκτήσει παιδιά».

Τί άλλο έχουν να δούν ακόμη, τα μάτια μας...

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-5-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις