Logo

Οι πιο γκαφατζήδες έμποροι ναρκωτικών



 
 

gafatzides_29-5-2011Από γκαφα σε.. γκάφα έπεφταν τέσσερα μέλη συμμορίας εμπόρων ναρκωτικών στη Χρυσούπολη Καβάλας, καταφέρνοντας να κερδίσουν έναν επίζηλο τίτλο.

Είναι μακράν οι πιο... γκαφατζήδες κακοποιοί, καθώς όλοι τους, από τον αρχηγό μέχρι το τελευταίο μέλος έπεσαν ένας - ένας  στα χέρια της αστυνομίας, μετά από περιπετειώδη καταδίωξη και αφού προηγουμένως είχαν... γεμίσει το δρόμο πακέτα με ναρκωτικά.

Ο πιό γκαφατζής από όλους ήταν ο φερόμενος ως αρχηγός της εγκληματικής ομάδας, ένας 32χρονος, τον οποίο παρακολουθούσαν οι αστυνομικοί, που μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών σκέφτηκε να... εμβολίσει το αυτοκίνητό τους με το φορτηγό, στο οποίο επέβαινε ο ίδιος κι ένας 23χρονος συνεργός του.

Ο... εμβολισμός δεν ήταν επιτυχής, ωστόσο οι δύο εγκληματίες κατάφεραν να διαφύγουν - προσωρινώς - και προφανώς για το λόγο αυτό είπαν να αφήσουν ένα «δωράκι» στους αστυνομικούς.

Πέταξαν, λοιπόν, από το παράθυρο του φορτηγού μια συσκευασία με 218 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Στη συνέχεια ο «εγκέφαλος» επέλεξε ως κρυψώνα... το ίδιο του το σπίτι. Εκεί φυσικά τον περίμεναν οι αστυνομικοί.

Ωστόσο, για άλλη μια φορά ο αρχηγός των εμπόρων ναρκωτικών φάνηκε τυχερός και κατάφερε να ξεφύγει από το αστυνομικό μπλόκο παίρνοντας μαζί του και την 21χρονη φίλη του.

Για να καθυστερήσει προφανώς τους αστυνομικούς πέταξε από το παράθυρο ένα μικρό δεματάκι με  «φούντα»  3,3 γραμμαρίων.

Όμως, σύντομα συνειδητοποίησε πως είχε φανεί πολύ... γεναιόδωρος, γι' αυτό έδωσε εντολή σε έναν 24χρονο συνεργό του, να σπεύσει να... μαζέψει τα ναρκωτικά που σκόρπισε στο δρόμο.

Αποτέλεσμα, ήταν να συλληφθεί ο 24χρονος.

Τελικά, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το φορτηγό σε μια αγροτική οδό. Οι δράστες επιχείρησαν να χτυπήσουν τους αστυνομικούς, αλλά τελικά συνελήφθησαν όλοι μαζί και παρά τα ευρηματικά τους κόλπα οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Καβάλας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 29-5-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις