Logo

Του έκοψε το πέος και το πήγε στην αστυνομία !



 
 

actpns_1-6-2011Μια γυναίκα έκοψε το πέος ενός άνδρα που φέρεται να προσπάθησε να την βιάσει και το πήγε στο αστυνομικό τμήμα ως… αποδεικτικό στοιχείο εναντίον του!

Η Monju Begum, 40 ετών, από το Μπαγκλαντές, ισχυρίζεται ότι επιτέθηκε στον άνδρα όταν μπήκε ξαφνικά στο σπίτι της και επιχείρησε να τη βιάσει.

Σύμφωνα με την αστυνομία, μετά την επίθεση, η γυναίκα τύλιξε το κομμένο πέος σε πολυαιθυλένιο και το παρέδωσε στους έκπληκτους αστυνομικούς.

«Κατά την προσπάθεια του Mozammel Haq Mazi να τη βιάσει, η Monju έκοψε το μόριό του με ένα μαχαίρι», είπε ο αρχηγός της Αστυνομίας, Abul Khaer, στους δημοσιογράφους.

Ο Mozammel, ωστόσο, ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο ώστε να υποβληθεί σε θεραπεία, αφηγείται την ιστορία λίγο διαφορετικά, καθώς αρνείται ότι αποπειράθηκε να βιάσει τη Monju.

Αντίθετα, και σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του, είχε ερωτική σχέση με τη γυναίκα, η οποία του επιτέθηκε όταν εκείνος αρνήθηκε να συζήσουν.

Η αστυνομία πάντως δεν φάνηκε να πείθεται από την εκδοχή του Mozammel, ο οποίος και αναμένεται να συλληφθεί μόλις αναρρώσει.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 1-6-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις