Logo

Playmate 2011: Η Ηρώ Λεγάκη και η εμπλοκή... της Μέρκελ



 
 

legake_9-6-2011JPGΗ Ηρώ Λεγάκη απέσπασε τον τίτλο της Playmate 2011 μαζί με 10.000 ευρώ που ήταν το έπαθλο, στον διαγωνισμό ομορφιάς που διοργάνωσε το περιοδικό «Playboy» για 15η χρονιά και μετέδωσε το Star από την «Ιερά Οδό».

(Δείτε τα βίντεο)

Η 20χρονη Ηρώ (με το Νο 10 ) πήρε άριστα και κατάφερε να ξεχωρίσει, ύστερα από μια βραδιά με πολλά ευτράπελα, που ξεκίνησε με μια θεαματική τούμπα μιας εκ των υποψηφίων, της Έλενας Τσίκλου με το Νο 1.

Το άτυχο κορίτσι χωρίς να το καταλάβει βρέθηκε στο πάτωμα (και δεν μπορείς να πεις “φαρδιά-πλατιά” με τις αναλογίες που διαθέτει). Η παρουσιάστρια Κατερίνα Στικούδη προσπάθησε να την εμψυχώσει λέγοντάς της ότι "μπορεί να της φέρει και γούρι". Ε, λοιπόν, δεν της έφερε.

Απορίας άξιον ήταν που δεν «σαβουρώθηκαν» και οι υπόλοιπες υποψήφιες με αυτούς τους «κοθόρνους» που υποχρέωσαν τις κοπέλες να φορέσουν. Μα παπούτσια ήταν αυτά;

Και να πεις ότι τους έλειπε το μπόι… Σε άλλα υπολείπονταν τα νεαρά κορίτσια, αλλά… εκεί δεν παίρνει τακούνι.

Η πρώτη εμφάνιση των κοριτσιών ήταν με εσώρουχα που ίσα- ίσα έκρυβαν τον… εσωτερικό τους κόσμο.

Ακόμα πιο αποκαλυπτική ήταν η εμφάνιση τους με μπικίνι σε χρώματα λευκό-φούξια, που αποζημίωνε τα ανδρικά βλέμματα χωρίς να χρειάζεται να ενεργοποιηθεί και η φαντασία…

Οι 12 φιναλίστ εμφανίστηκαν όλες μαζί στην σκηνή και λικνίστηκαν αισθησιακά στο «Run The World (Girls)», το νέο τραγούδι της Beyonce.

Αλλά και στην εμφάνιση με τις βραδινές δημιουργίες του Πάνου Ζήνα δεν μπορείς να πεις πως κάλυπταν και πολλά, απεναντίας δικαίωναν το ύφος του διαγωνισμού πανηγυρικά.

Παλιές και νέες επιτυχίες του, αφιέρωσε ο Θάνος Πετρέλης στις σέξι φιναλίστ των Playmate και το κοινό του διαγωνισμού, την ώρα που τα κορίτσια είχαν πέσει σε περισυλλογή και αυτοσυγκέντρωση για να προετοιμαστούν για το πιο δύσκολο και επίπονο κομμάτι της βραδιάς, «τις ερωτήσεις κρίσεως», λατρεμένη στιγμή των διαγωνισμών του είδους.

Αλλά κι αυτοί οι κριτές είναι αμείλικτοι… Πού πάνε και τις βρίσκουνε αυτές τις ερωτήσεις; Πολύ δύσκολα τους βάζουνε. Ούτε ένα SOS δεν έπεσε…

Κορυφαία στιγμή η… απάντηση υποψήφιας σε ερώτηση του κριτή Πάνου Ζήνα “τι θα έκανε αν είχε στη διάθεσή της 5 λεπτά να γοητεύσει έναν υπέροχο άνδρα”.

Τι απάντησε φαντάζεστε; “Ωχ!” σε πρώτη φάση... Κοίταξε πάνω δεν έγραφε τίποτα, κοίταξε κάτω ούτε κι εκεί, μετά χαμογέλασε…

Προσπάθησε να της “πασάρει σκονάκι” η παρουσιάστρια, τίποτα αυτή. Κι επειδή ο διαγωνισμός είχε και ηθικό δίδαγμα («Η σιωπή είναι χρυσός…», «Καλύτερα να τρως παρά να μιλάς»), η εν λόγω υποψήφια ανταμείφθηκε και με τίτλο παρακαλώ (Super Star 2011).

Άλλη απάντηση που προκάλεσε αίσθηση ήταν στην ερώτηση του Σπύρου Πώρου(έτερος κριτής) «αν για μία βραδιά γινόσουν άντρας με ποια από τις συνυποψήφιές σου θα διάλεγες να περάσεις τη βραδιά σου;» «Όλες» ήρθε η απάντηση- κόλαφος. Διπλωματία; Δημόσιες σχέσεις; Κοινωνικότητα; Άβυσσος η ψυχή της υποψήφιας… Κι αυτή ανταμείφθηκε με τίτλο (Miss Playboy TV 2011).

Να μη θυμηθούμε και τον άλλο τον κριτή που ρώτησε την Ηρώ Λεγάκη για τη Μέρκελ. «Τι θα συμβούλευε, λέει, τη Μέρκελ να κάνει για να γίνει πιο … σέξι;»

Τρομάξαμε κι εμείς με την ερώτηση κ. Τσίτσα μας (πρόεδρος της επιτροπής- διευθυντής του περιοδικού Playboy). Αυτό κι αν δεν έχει ξαναπέσει…

Ευτυχώς που είχε τη διακριτικότητα να τη ρωτήσει αν ξέρει τη Μέρκελ. Ίσα που πρόλαβε να γνέψει καταφατικά το κορίτσι, άλλα ως εδώ και μη παρέκει κ. Τσίτσα … δεν θα πολιτικοποιήσετε εσείς τα καλλιστεία… από πού κι ως πού… άλλη απάντηση δεν πήρε κι έτσι προτίμησε να απαντήσει μόνος του αντί για κείνη.

Η σωστή απάντηση ήταν ότι θα την έστελνε λέει στην κυρία Πρίνου (που ήταν και χορηγός) και σε κανέναν πλαστικό χειρουργό.

Συγγνώμη κ. Τσίτσα αλλά ούτε εσείς δεν μπορέσατε να απαντήσει σωστά στην ερώτησή σας.

Ο μόνος τρόπος να δούμε σέξι τη Μέρκελ είναι να σταματήσει να αναφέρεται στη χώρα μας με ξινισμένο ύφος και να μας κάνει το βίο- αβίωτο, γιατί κατά τα άλλα… είναι ηλίου φαεινότερο ότι «η επιστήμη έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά».

Έτσι λοιπόν η Ηρώ Λεγάκη εξελέγη Playmate 2011 όχι μόνο γιατί ήταν «το 10 το καλό» του διαγωνισμού-το σωστό να λέγεται- αλλά γιατί όλοι κατάλαβαν, πως το κορίτσι σε έναν διαγωνισμό ομορφιάς θέλησε να λάβει μέρος και όχι να δώσει κατατακτήριες στις πολιτικές επιστήμες… και εν πάση περιπτώσει τη γνώριζε τη Μέρκελ.

«Το κουφό»… της βραδιάς ήταν ο Τρύφωνας Σαμαράς που… κληρώθηκε να ρωτήσει και αυτός τα κορίτσια- παρόλο που… δεν ήταν κριτής.

Ο «δαίμων του τυπογραφείου» παρεισέφρησε στον θεσμό για να κάνει πολλών «τα νεύρα τσατάλια».

Για την ιστορία, τους υπόλοιπους τίτλους πήραν:

«SUPER STAR 2011» το Νο 7 η Νίνα Νταβιτουλιάνη

«PLAYGIRL 2011» Το Νο 5 η Εμινέ Γεσήρ

«ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ PLAYMATE 2011» το Νο 4 η Ειρήνη Παλικισιάνου

«MISS PLAYBOY TV 2011» το Νο 9 η Αφροδίτη Μπάρμπα



 


ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 9-6-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις