Logo

Ελληνικό μήνυμα στο twitter από τον Κοστάνσο !



 
 

constanco_9-6-2011Με τρία μηνύματα στο twitter, ανακοίνωσε την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και ευχαρίστησε τον κόσμο της νέας του ομάδας, ο Φράνκο Κοστάνσο. Δείτε τα σχόλιά του και φωτογραφίες.

costanzotwitter1_9-6-2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα πρωταθλητών Ελλάδας, φαίνεται πως είναι φίλος της τεχνολογίας και ιδιαίτερα του twitter, κάτι που σε αρκετούς δεν αρέσει, καθώς θυμίζει κάτι από... Ντουντού Σεαρένσε. Φυσικά, το γεγονός αυτό μόνο κακό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού οι ποδοσφαιριστές έχουν λίγο ελεύθερο χρόνο και είναι λογικό να θέλουν να έχουν επικοινωνία με τον κόσμο.

Από την πλευρά του λοιπόν, ο Φράνκο Κονστάνσο, θέλησε να μοιραστεί την χαρά του για το νέο σταθμό της καριέρας του, μαζί με τους θαυμαστές του. Ή αν θέλετε καλύτερα, με όσους τον ακολουθούν στο twitter.

Το πρώτο χτύπημα του Αργεντινού με ιτcostanzotwitter2_9-6-2011αλικό διαβατήριο πορτιέρο, έγινε κοντά στις 18:00, όταν έγραψε ένα λιτό μήνυμα, που όμως λέει πολλά: "ΠΑ Ε Ολυμπιακός". Έτσι ξεκίνησε και η επιβεβαίωση για την συμφωνία με τους πρωταθλητές Ελλάδας. 

 

 

 

costanzotwitter3_9-6-2011Λίγα λεπτά αργότερα, ο 30χρονος τερματοφύλακας έγινε πιο συγκεκριμένος, γράφοντας: "El equipo en el que voy a jugar es Olympiakos. Acordé un contrato por tres años. Mañana lo estaremos firmando (σ.σ. Η νέα μου ομάδα θα είναι ο Ολυμπιακός. Συμφώνησα για συμβόλαιο τριών ετών. Αύριο θα υπογράψω)".

Είναι πάντως ξεκάθαρο και αυτό φάνηκε από το παρελθόν του, πως ο Φράνκο Κοστάνσο, είναι ένας ποδοσφαιριστής με ιδιαίτερη προσωπικότητα, που δένεται εύκολα με το κοινό της ομάδας που ανήκει και πιάνει το παλμό. Το ελληνικό του μήνυμα είναι μόνο η αρχή και είναι δεδομένο πως αν οι εμφανίσεις του είναι καλές, τότε θα μπει αμέσως στις καρδιές των φιλάθλων του Ολυμπιακού. Θυμίζει περισσότερο Πάντελιτς παρά Ντουντού. Βέβαια για να μην τον αδικούμε, είναι ξεχωριστός και δεν χρειάζεται να τον συγκρίνουμε με κανέναν.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 9-6-2011 από directNEWS.gr πηγή: sport24.gr


Τελευταίες Ειδήσεις