Logo

Η πιο ακριβή πίτσα στον κόσμο ! (vid)



 
 

expzz_10-6-2011Θα πληρώνατε ποτέ 691 ευρώ για μια πίτσα;

Μάλλον όχι, αλλά ο Nino Selimaj, ιδιοκτήτης του εστιατορίου «Nino’s Bellissima Pizza» στη Νέα Υόρκη, πιστεύει ότι υπάρχουν πολλοί λάτρεις του συγκεκριμένου εδέσματος που θα πλήρωναν αυτό το ποσό προκειμένου να γευτούν ένα ονειρεμένο κομμάτι!  

Ο ίδιος ο Selimaj σκέφτηκε την ιδέα για την πανάκριβη πίτσα, το 2007, μετά από έναν ολόκληρο χρόνο που αφιέρωσε στην έρευνα των κατάλληλων συστατικών, καταλήγοντας, τελικά, στα εξής: sour cream για τη βάση της πίτσας, τέσσερις τύπους χαβιάρι, ουρά αστακού κομμένη σε φέτες, αυγοτάραχο σολομού και μερικά wasabi.

Κάθε κομμάτι της συγκεκριμένης πίτσας περιέχει κι από ένα διαφορετικό είδος χαβιαριού και αξίζει 173 ευρώ, ενώ ο Selimaj παραδέχεται ότι παρόλο που η γκουρμέ δημιουργία του δεν είναι για όλους, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που μπορούν να την αντέξουν οικονομικά.

Όσοι την έχουν δοκιμάσει λένε ότι είναι πολύ νόστιμη, αλλά η γεύση της δεν θυμίζει πίτσα σε τίποτα. Αυτό πιθανώς συμβαίνει επειδή το μόνο μαγειρεμένο πράγμα που περιέχει είναι η ζύμη, η οποία φτιάχνεται από εισαγόμενο ιταλικό αλεύρι, διότι όλα τα υπόλοιπα συστατικά θα… χαλάσουν αν μαγειρευτούν!

      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 10-6-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις