Logo

Έκρηξη βόμβας στo κέντρο "Θέα" του Στήβ Κακέτση



 
 

ekriksi_2-11-2010Μου την έριξαν, δεν ξέρω πως”. Με αυτή τη λακωνική φράση φέρεται να σχολίασε ο επιχειρηματίας Στηβ Κακέτσης τη βομβιστική επίθεση που έπληξε, ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές, δύο μαγαζιά συμφερόντων του, που βρίσκονται στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος της μαρίνας Αλίμου.

Η έκρηξη η οποία σημειώθηκε την Πέμπτη, λίγο μετά τις 10 το βράδυ, ήταν τόσο ισχυρή που ο αντίλαλός της ακούστηκε σχεδόν σε όλη την Αθήνα, ακόμη και σε δήμους που βρίσκονται στις παρυφές των βορείων προαστίων, όπως προκύπτει από τηλεφωνήματα που δέχθηκε η Άμεση Δράση και τα οποία προέρχονταν από διάφορες περιοχές της Αττικής.

Έσπευσαν αμέσως στο σημείο άνδρες της Πυροσβεστικής και του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών της ΕΛΑΣ. Από τις πρώτες έρευνες διαπιστώθηκε ότι ο ισχυρός εκρηκτικός μηχανισμός έιχε τοποθετηθεί σε αποθηκευτικό χώρο έξω από το νυχτερινό κέντρο “Θέα”, το οποίο ευτυχώς ήταν κλειστό. 

Από την έκρηξη υπέστη σοβαρές  ζημιές το νυκτερινό κέντρο ενώ θραύσματα της βόμβας έπληξαν και το διπλανό εστιατόριο “Kitchen Bar”, το οποίο ανήκει, επίσης, στον κ. Κακέτση.

Όπως έγινε γνωστό τις έρευνες για τους δράστες της βομβιστικής επίθεσης έχει αναλάβει το τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 2-12-2010 από directNEWS


Τελευταίες Ειδήσεις