Logo

FitBots: Διαδικτυακό δοκιμαστήριο ρούχων (vid)



 
 

ftbts_14-6-2011Τα FitBots είναι τα νέα ρομποτικά μανεκέν που σχεδιάστηκαν για να φέρουν την επανάσταση στην αγορά ρούχων μέσω του διαδικτύου!

Πώς θα το κάνουν αυτό; Είναι απλό – οι έξυπνες συσκευές αλλάζουν σχήμα, προκειμένου να μιμηθούν το σώμα του εκάστοτε αγοραστή, επιτρέποντάς του, ουσιαστικά, να δοκιμάσει εικονικά το κάθε ρούχο πριν το αγοράσει.

Ο Heikki Haldre, διευθυντής της Fits.me Virtual Fitting Room – της εσθονικής εταιρείας που βρίσκεται πίσω από αυτή τη νέα τεχνολογία – είπε: «Τα FitBots μας μπορούν να προσαρμοστούν ώστε να μοιάζουν με οποιονδήποτε γυναικείο σωματότυπο, δίνοντας στις γυναίκες τη σιγουριά ότι κάνουν μια επιτυχημένη διαδικτυακή αγορά, χωρίς την ανάγκη επιστροφής του ρούχου».

Τα FitBots αποτελούνται από εύκαμπτα πάνελ, τα οποία μπορούν να αλλάξουν σε χιλιάδες διαφορετικά σχήματα και μεγέθη – από Small σε Extra Large.

Το μόνο που πρέπει να κάνουν οι πελάτες που επιθυμούν να αγοράσουν κάποιο ρούχο διαδικτυακά, είναι να εισάγουν τις μετρήσεις τους σε μια ηλεκτρονική φόρμα και, στη συνέχεια, θα δουν φωτογραφίες από ένα πραγματικό μανεκέν, που έχει το ίδιο ακριβώς σώμα με το δικό τους, να δοκιμάζουν τα ρούχα που επέλεξαν.

Η Fits.me υπόσχεται ότι τα επαναστατικά FitBots της μπορούν να ταιριάξουν με το 85% των γυναικών που ψωνίζουν στο διαδίκτυο!

          

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 14-6-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις