Logo

Έχετε νεύρα; Πληρώνετε και τα σπάτε (pics)



 
 

smshll_14-6-2011Έναν νέο τρόπο έχουν βρει οι πλούσιοι στην Αμερική για να ξεδίνουν όταν έχουν νεύρα ή η μέρα τους δεν έχει πάει και τόσο καλά όσο περίμεναν. 

Χάρη στη νεοσύστατη Εταιρεία Καταστροφής (The Destruction Company), έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν πάρα πολλά χρήματα, προκειμένου να χρησιμοποιήσουν διάφορα όπλα και εργαλεία για να καταστρέψουν κάθε είδους αντικείμενα, όπως, για παράδειγμα, υπολογιστές και πιάνα.

Η συγκεκριμένη εταιρεία, η οποία βρίσκεται στο Νιού Τζέρσεϊ σε μυστική τοποθεσία, προσφέρει στους πλούσιους πελάτες – μέλη της τη μοναδική ευκαιρία να συντρίψουν οτιδήποτε επιθυμούν με το όπλο της επιλογής τους.

Για την ακρίβεια, μπορούν να επιλέξουν από έναν ευρύ κατάλογο αντικειμένων, συμπεριλαμβανομένων πανάκριβων επίπλων, τηλεοράσεων, συσκευών φαξ, μοτοσικλετών, lap top και βάζων. Τους παρέχεται, ωστόσο, και η δυνατότητα να παραγγείλουν  συγκεκριμένα αντικείμενα που επιθυμούν να καταστρέψουν, με το κατάλληλο πάντα αντίτιμο.

Στη συνέχεια, προχωρούν στην επιλογή του όπλου που θα χρησιμοποιήσουν. Οι επιλογές και σε αυτή την περίπτωση είναι ατελείωτες: ρόπαλα του μπέιζμπολ, μπαστούνια του γκολφ, τσεκούρια μάχης, βαριοπούλες, σφυριά, ξίφη και αλυσοπρίονα, είναι μερικά μόνο από τα όπλα που προσφέρει η εταιρεία στους πλούσιους πελάτες της, προκειμένου να… ξεδώσουν!

«Το μήνυμα που δίνουμε στα μέλη μας είναι πολύ σαφές: “Το να καταστρέφει κανείς διάφορα αντικείμενα είναι εντάξει”. Οι υπηρεσίες μας δεν έχουν καμία σχέση με τη χρήση βίας, αλλά με την τέχνη της καταστροφής», δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας.

«Το 60% περίπου των πελατών μας είναι άνδρες και το 40% γυναίκες. Η καταστροφή των αντικειμένων λαμβάνει μέρος σε ένα ελεγχόμενο και ασφαλές περιβάλλον. Κατά καιρούς είχαμε και μερικές περίεργες περιπτώσεις – κάποιος κύριος ήθελε να διαλύσει μια Ferrari, ενώ μια κυρία κατέστρεψε όλα τα κοστούμια του πρώην συζύγου της», συμπλήρωσε.

kllt_14-6-2011

 

 

 

 

 

 

swrdt_14-6-2011

 

 

 

 

 

 

 

ctlg_14-6-2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

dstrt_14-6-2011

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 14-6-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις