Logo

Οι Άραβες έρχονται στον ΠΑΟΚ



 
 

Araves_PaokΕπανέρχονται οι Άραβες επιχειρηματίες για τον ΠΑΟΚ και πολύ πιθανό είναι ακόμα και μέσα στην εβδομάδα να δρομολογηθούν εξελίξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Theplayer στην συνέντευξη Τύπου του Θόδωρου Ζαγοράκη που θα πραγματοποιηθεί αύριο (Πέμπτη) αναμένεται να δώσει λεπτομέρειες για αυτό το θέμα.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι μέλη των επιχειρηματιών των Αράβων βρίσκονται το τελευταίο διάστημα στην Θεσσαλονίκη και προσπαθούν να βρουν την κατάλληλη φόρμουλα, ώστε να ενεργοποιηθούν με την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα δυο από αυτούς είχαν βρεθεί πρόσφατα στο «Παλατάκι» και παρακολούθησαν τον πέμπτο τελικό με τον Άρη και την νίκη του Δικεφάλου. Μάλιστα έμειναν έκπληκτοι από την συμπαράσταση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ και αυτό τους έκανε να επιταχύνουν τις διαδικασίες.

Ακόμα και αν δεν συμβεί κάτι στην αυριανή μέρα , θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η ανάμειξη του με τα κοινά του ΠΑΟΚ και την εισροή χρημάτων στα ταμεία της ΠΑΕ.
Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο στην Τούμπα θα μπορέσουν να «τρέξουν» τα θέματα που έχουν να κάνουν με τον μεταγραφικό σχεδιασμό και να ανταποκριθούν στις προσδοκίες του Μπόλονι...

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 15-6-2011 από directNEWS.gr πηγή:theplayer


Τελευταίες Ειδήσεις