Logo

Η "καμόρα" του παράνομου στοιχήματος πίσω από την επίθεση κατά Βαρούχα !



 
 

Varouhas_1-12-2010Η… μαφία του ποδοσφαίρου επιχείρησε να επιβάλει «σιγή ασυρμάτου» για την αποκάλυψη του directnews.gr ότι μπράβοι επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν άγρια, το μεσημέρι της Τετάρτης 1 Δεκεμβρίου, τον καθηγητή διαιτησίας και πρόεδρο του Συνδέσμου Διαιτητών Αθήνας Παναγιώτη Βαρούχα.

Από την πρώτη στιγμή, είχαμε επισημάνει ότι «πολλές πλευρές»  θα θελήσουν να κρατήσουν  το σοβαρό  περιστατικό – το οποίο σημειώθηκε μέσα στην εταιρεία αλουμινίου που διατηρεί ο κ. Βαρούχας επί της οδού Αχιλλέως 52-54,στον Κολωνό – «επτασφράγιστο μυστικό».

Δυστυχώς, επιβεβαιωθήκαμε, αφού, ακόμα και  το ίδιο το θύμα...  εξαναγκάστηκε να διαψεύσει τη βάναυση επίθεση  που δέχθηκε από ομάδα τραμπούκων.

Κατανοούμε απόλυτα τις συνθήκες  τις οποίες βιώνει τούτες τις ώρες, ο συμπαθής καθηγητής διαιτησίας.

Ωστόσο, δεν δίνουμε σε κανέναν το δικαίωμα να αμφισβητεί την εγκυρότητα του directnews.gr και την αξιοπιστία των πληροφοριών του.

Γι’ αυτό ακριβώς επανερχόμαστε και σήμερα στο ίδιο θέμα θέτοντας δυο ερωτήματα:

α) Για ποιο λόγο, τον επισκέφθηκαν στην επιχείρησή  του  - λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης –  άνδρες της ασφάλειας πολύ γνωστού παράγοντα μεγάλης ΠΑΕ των Αθηνών;

β) Για ποιο λόγο, τα τελευταία εικοσιτετράωρα βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία, με υψηλόβαθμα υπηρεσιακά στελέχη του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη;

Έτσι και αλλιώς για εμάς το πρόβλημα είναι πολύ πιο  ουσιαστικό, διότι θεωρούμε – με βάση τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας – ότι οι πρόσφατες βίαιες επιθέσεις κατά ανθρώπων της διαιτησίας έχουν κοινό παρανομαστή.

Ένα αδίστακτο εγκληματικό κύκλωμα το οποίο στήνει αγώνες προκειμένου να κερδίζει τεράστια χρηματικά ποσά από τα στοιχήματα. Ποσά, που φυσικά απομυζά από χιλιάδες ανυποψίαστους παίκτες, σε όλη την Ελλάδα και για όλα τα πρωταθλήματα.

Η επίθεση, λοιπόν, σε βάρος  του κ. Βαρούχα έγινε όπως ακριβώς την περιγράψαμε. Και δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν επειδή εκείνος -υποκύπτοντας, προφανώς, σε αφόρητες πιέσεις -  θέλησε να τη διαψεύσει…

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 3-12-2010 από directNEWS


Τελευταίες Ειδήσεις