Logo

Νέα... καμώματα του Καβαλιέρε



 
 

michelle_berlusconi_4-12-2010

Δεν αφήνουν τον Καβαλιέρε να χαρεί τη συμφωνία που πέτυχε με τους δημάρχους της περιφέρειας της Νάπολι για την επίλυση της "κρίσης των σκουπιδιών".

Την ίδια ώρα που ο ιταλός πρωθυπουργός δήλωνε πως οι δήμαρχοι συμφώνησαν για τον άμμεσο τερματισμό των διαδηλώσεων, τα ΜΜΕ έφεραν στην επιφάνει ένα νέο... ροζ σκάνδαλο.

Αυτή τη φορά οι "αταξίες" αφορούσαν την γοητευτική σταρ από την Βουλγαρία Michelle Bonev.

Συμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού τύπου ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι κατηγορείται  ότι διέθεσε 400.000 ευρώ από τα χρήματα των φορολογούμενων, προκειμένου να φέρει την αγαπημένη του ηθοποιό στο φετινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.

Αναφέρεται ότι, το συγκεκριμένο χρηματικό ποσό κατατέθηκε σε μία εταιρεία στην Ιταλία, την Romantica Entertainment, ιδιοκτήτρια της οποίας είναι η εν λόγω ηθοποιός.

Τo ιταλικό Ελεγκτικό Συνέδριο έχει ξεκινήσει έρευνα σχετικά με τους ισχυρισμούς ότι η Michelle Bonev, ταξίδεψε από τη Σόφια στη Βενετία τον περασμένο Σεπτέμβριο, με συνοδεία  32 ατόμων. 

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ της απονεμήθηκε ένα βραβείο προς τιμήν της υποτιθέμενης προσφοράς της για τα δικαιώματα των γυναικών, αλλά ο ιταλικός Τύπος ισχυρίζεται ότι το συγκεκριμένο βραβείο δημιουργήθηκε ειδικά για εκείνη, καθώς ο Μπερλουσκόνι επέμενε ότι έπρεπε να της δοθεί κάποιου είδους δώρο.

Το γεγονός ότι το ταξίδι της Bonev πληρώθηκε από τους Ιταλούς, επιβεβαίωσε  με δηλώσεις του ο Υπουργός Πολιτισμού της Βουλγαρίας, Vejdi Rashidov.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 4-12-2010 από directNEWS


Τελευταίες Ειδήσεις