Logo

Δεκατετράχρονος, εκτελεστής σε καρτέλ ναρκωτικών !



 
 

kartel_mexiko_5-12-2010Δεκατετράχρονος μεξικανός θεωρείται ότι είναι ένας από τους πιο στυγνούς δολοφόνους του καρτέλ των ναρκωτικών!

Ο νεαρός που έχει το ψευδώνυμο Ελ Ποντσίς (ο καλυμμένος) συνελήφθη την Πέμπτη στην κεντρική πολιτεία του Μεξικό Μορέλος λίγο πριν επιβιβαστεί σε αεροπλάνο προκειμένου να επισκευθεί την οικογένειά του.

Σύμφωνα με τις αρχές, μέλη  του “καρτέλ του Νότιου Ειρηνικού” που είχαν συλληφθεί τον Οκτώβριο ομολόγησαν ότι δολοφόνησαν πολλούς άνδρες, ενώ πρόσθεσαν ότι ο πιο σκληρός ήταν ο Ελ Ποντσίς ο οποίος αποτελείωνε τα θύματά του κόβοντας  τα κεφάλια τους και τα γεννητικά τους όργανα!!

Ο ίδιος μιλώντας σε δημοσιογράφους λίγο πριν οδηγηθεί στον εισαγγελέα  υποστήριξε: «Σκότωσα μόνο 4 ανθρώπους. Τους έκοψα το λαιμό. Με ανάγκασαν. Μου είπαν πως αν δεν το έκανα θα με σκότωναν. ΄Εκοψα μόνο το λαιμό τους.»

Οι αρχές της επαρχίας Μορέλος ανακοίνωσαν ότι ο δεκατετράχρονος συνελήφθη μαζί με την αδελφή του, η οποία  φέρεται να είναι ερωμένη του αρχηγού του καρτέλ και ότι η αμοιβή του Ελ Πατσίς για κάθε φόνο που διέπραττε ήταν 2.500 - 3.000 δολάρια.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 5-12-2010 από directNEWS


Τελευταίες Ειδήσεις