Logo

Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Φέισα



 
 

FeisaΟ Ολυμπιακός μετά την Παρτίζαν τα βρήκε και με τον Λιούμπομιρ Φέισα σε συνάντηση που είχε ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον εκπρόσωπο του 23χρονου Σέρβου μέσου.

Το μόνο που απομένει για να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα» είναι να περάσει με επιτυχία τις εξονυχιστικές ιατρικές εξετάσεις, στις οποίες θα υποβληθεί την Τρίτη.

Δεν είναι τυπικό το θέμα των ιατρικών εξετάσεων και ο Ολυμπιακός θα δώσει μεγάλη βαρύτητα σ’ αυτό, καθώς ο παίκτης προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό (χιαστούς), που τον κράτησε εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου ένα χρόνο.

Συγκεκριμένα, χτύπησε τον Απρίλιο του 2010 και ξαναέπαιξε το 2011, στις δύο τελευταίες αγωνιστικές του σερβικού πρωταθλήματος (77 λεπτά συνολικά).

Στη συνάντηση που είχε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή, Φάλι Ραμαντάνι, υπήρξε συμφωνία για τριετές συμβόλαιο (με δικαίωμα ανανέωσης για ένα ακόμα), με ετήσιες αποδοχές περίπου 400.000 ευρώ συν τα μπόνους.

Θυμίζουμε, ότι ο Ολυμπιακός τα έχει ήδη βρει και με την Παρτίζαν, σε ένα ποσό κοντά στα 2,5 εκατ. ευρώ, ενώ τα μισά από αυτά θα τα πάρει η πρώην ομάδα του 23χρονου, η Χάιντουκ Κούλα.

Λεπτομέρειες για την άφιξη του ποδοσφαιριστή, που θα γίνει την Τρίτη, δεν έγιναν γνωστές, καθώς ο Ολυμπιακός θέλει πρώτα να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Αν όλα πάνε καλά και ο Φέισα υπογράψει συμβόλαιο θα πρόκειται για την τέταρτη μετεγγραφή του Ολυμπιακού μετά τους Κοστάντσο, Μαρκάνο και τον Χαβίτο, που έχει κλείσει από τον Ιανουάριο.

Επόμενος στόχος ο Κάρλος Σάντσες, το θέμα του οποίου αναμένεται να ολοκληρωθεί (θετικά ή αρνητικά) μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 21-6-2011 από directNEWS.gr πηγή:enet


Τελευταίες Ειδήσεις