Logo

Λονδίνο: UFO πάνω από το κτίριο του BBC ! (vid)



 
 

bfboc_27-6-2011Ένα νέο βίντεο που βγήκε στη δημοσιότητα φέρεται να δείχνει «ένα εξωγήινο μητρικό σκάφος και τον στόλο του» να κόβουν βόλτες πάνω από ένα κτίριο του BBC, στο δυτικό Λονδίνο.

 

Το βίντεο το τράβηξε ένας περαστικός με την ερασιτεχνική του κάμερα, ενώ υπήρχε τουλάχιστον άλλο ένα άτομο στο σημείο, το οποίο φαίνεται να τραβάει βίντεο ή φωτογραφίες με την κάμερα του κινητού του τηλεφώνου.

Όσο η κάμερα είναι στραμμένη πάνω από το κτίριο του BBC, 3 λευκές «κουκκίδες» φαίνονται να διασχίζουν τον ουρανό με μεγάλη ταχύτητα, σε τριγωνικό σχηματισμό, ενώ πολύ γρήγορα ακολουθούνται από 2 άλλες, παρόμοιου μεγέθους, λευκές «κουκκίδες».

Καθώς η κάμερα κατεβαίνει πάλι προς τα κάτω, μπορούμε να δούμε 2 ακόμη άτομα να κοιτούν με έκπληξη τα όσα εκτυλίσσονται ακριβώς πάνω από το κεφάλι τους.

Το συγκεκριμένο βίντεο έχει αναρτηθεί στο YouTube από έναν χρήστη με το όνομα EllasVirgo κι έχει προκαλέσει αρκετές διαμάχες μεταξύ των υπόλοιπων χρηστών, καθώς υπάρχουν εκείνοι που ισχυρίζονται ότι είναι προφανές ότι πρόκειται για φάρσα κι εκείνοι που προκαλούν τους προηγούμενους να το αποδείξουν.

Δείτε το βίντεο και τα συμπεράσματα… δικά σας!

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-6-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις